Motor Kazası ile ilgili Adil Çelik'ten Açıklama

Motor Kazası ile ilgili Adil Çelik'ten Açıklama
Dün akşam saatlerinde Gazipaşa'da gerçekleşen motor kazasında hayatını kaybeden Tek Tek Arif lakaplı Arif Razgatlıoğlu ve kız arkadaşı Ülkü Özcan ile ilgili açıklama yapan eski Gazipaşa Belediye Başkanı Cem Burak Özgenç mevcut belediyeyi suçladı. Ortaya atılan suçlamalara karşılık Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik'ten tepki geldi..

Dün Gazipaşa'da meydana gelen feci kazanın ardından Gazipaşa eski belediye başkanı tarafından ortaya atılan iddialara Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Çelik, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "Gününüz aydın Cumanız mübarek olsun Gazipaşam...
Deniz yolunda dün meydana gelen trafik kazasında Avrupa Superstock şampiyonu, gururumuz Toprak Razgatlıoğlu'nun, yine motosiklet tutkunu babası Arif Razgatlıoğlu ve beraberindeki arkadaşı ne yazık ki hayatını kaybetti. Bizleri derinden üzen bu elim kazada yaşamını yitiren Arif Razgatlıoğlu ve arkadaşına Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Bu olayda ve öncesinde yaşanan kazalarda aldığımız tedbirleri görmezden gelerek bizleri sıcak asfalt yapmakla suçlayanları da şaşkınlıkla izliyor, kendilerini kamuoyuna havale ediyorum. Trafikte önceliğin kurallara uymak olduğunu bu vesileyle bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Alınan tüm tedbirlere rağmen yaşanan kazalar ne yazık ki kural ihlali ve alkollü bir şekilde araç kullanmaktan kaynaklanıyor. Başka canların da yanmaması için lütfen alkollü bir şekilde araç kullanmayalım ve trafik kurallarına uyalım..."