MHP'li Şahin emekli maaşını Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışladı

MHP'li Şahin emekli maaşını Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışladı
MHP'li Alanya Belediye Meclis Üyesi Ali Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan 'Milli Dayanışma Kampanyası'na 9 ay boyunca 3 bin 250 TL'lik emekli maaşı ve huzur haklarını bağışlayarak destek verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan 'Milli Dayanışma Kampanyası'na bir destekte Alanya Belediyesi'nin MHP'li Meclis Üyesi Ali Şahin'den geldi. Şahin her ay aldığı 3 bin 250 TL'lik emekli maaşı ve huzur haklarını 9 ay boyunca Cumhurbaşkanlığı tarafından açılan yardım kampanyası hesabına yatırılması için çalıştığı bankaya talimat verdi. Böylelikle MHP'li Meclis Üyesi Ali Şahin kamnpanyaya 9 ay sonunda 29 bin 250 TL bağışta bulunmuş olacak.

Ali Şahin'in bu hareketini takdir eden MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "Geçmiş dönem Konaklı Belediye Başkanımız ve Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Ali Şahin Bey 2020 yılında alacağı tüm emekli maaşlarını ve huzur haklarını; Cumhurbaşkanımız Sayın R. Tayyip Erdoğan’ın başlattığı, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin destek verdiği 'Biz Bize Yeteriz Kampanyası'na MHP Alanya İlçe Teşkilatımız adına bağışlamıştır; bu duyarlı davranışından dolayı Ali Şahin Başkanıma teşekkür ederim" dedi.