Mehmet Ali Dim İlk Kez Konuştu

Mehmet Ali Dim İlk Kez Konuştu
Merhum, Arif Ahmet Denizolgun için hazırladığı "Adanmış Bir Ömür" isimli kitabı ile ilgili tartışmalara açıklık getiren Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı, Mehmet Ali Dim, katıldığı televizyon programında açıklamalar yaptı..
8 Eylül 2016 tarihinde İstanbul'da vefat eden, cumhuriyet döneminin din alimlerinden Süleyman Hilmi Tunahan'ın torunu, 20. Dönem Antalya Milletvekili, Ulaştırma eski Bakanı ve Süleymanlı Cemaati lideri Arif Ahmet Denizolgun'un hayatını ve bilinmeyenlerini anlatan "Adanmış Bir Ömür", isimli kitap ile ilgili Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı, Mehmet Ali Dim, çok önemli açıklamalarda bulundu. Dim, yaptığı açıklamalar ile çıkan tartışmalara son noktayı koydu.

Merhum Denizolgun'un hiç bilinmeyen yönlerinin, siyasi yaşamından kesitlerin, röportajların ve eski haberlerin derlenip kitapta toplandığını anlatan Dim, kitabı neden yazdığını, kitabı yazmadan önce ve yazdıktan sonra yaşananları tüm ayrıntıları ile anlattı. 

İŞTE O AÇIKLAMALAR..