MAHMUTSEYDİ YOLUNU ALANYA BELEDİYESİ YAPIYOR

MAHMUTSEYDİ YOLUNU ALANYA BELEDİYESİ YAPIYOR
Alanya Belediyesi, Mahmutseydi Mahallesinin Yeniköy ve Hacıkerimler ile olan bağlantısını sağlayan yolun güvenlik gerekçesi ile Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararıyla kapatılmasının ardından, Taşdibi Mevkiinde Saçkesiği ve Çilübük güzergâhında iyileştirme ve düzenleme çalışması başlattı.

Alanya Belediyesi, Mahmutseydi Mahallesinde vatandaşların mağduriyetini gidermek için çalışmalara başladı. Mahmutseydi Mahallesinin Yeniköy ve Hacıkerimler ile olan bağlantısını sağlayacak olan Taşdibi Mevkiinde Saçkesiği ve Çilübük yolunda iyileştirme ve düzenleme çalışması başlatan Fen İşleri ekipleri, yol güzergâhındaki derelerde menfez çalışması da yapıyor.

MUHTAR MEHMET KANMAZ, “ ALANYA BELEDİYESİ HIZLI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMALARA BAŞLADI”

Mahmutseydi Muhtarı Mehmet Kanmaz, Mahmutseydi halkının yol sorununa el atan Başkan Yücel’den çok memnun olduğunu söyledi. Kanmaz, “ Şu anda öğrencilerimizi Paşaköy güzergâhından okullarına ulaştırıyoruz. Konaklı Haline sebze ve meyvelerini götüren çiftçilerimiz mağdur. Yolumuzun bir an önce faaliyete geçmesi için Alanya Belediyesi hızlı bir çalışma başlattı. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.