Kurtoğlu’ndan Adem Murat Yücel’e ziyaret

Kurtoğlu’ndan Adem Murat Yücel’e ziyaret
Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Evren Kurtoğlu Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti.

Haber: Berker Pakna

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Evren Kurtoğlu yakın zamanda iyileşen ve görevine dönen Yücel’e geçmiş olsun diyerek partisinin MKK kararlarını aktardı.
Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Evren Kurtoğlu görüşmede; Mavi Vatan Anavatanımızın bütünüdür. Mavi Vatan, vatanımızın ayrılmaz parçasıdır. Türkiye’mizin geleceğini belirleyen öncelikli görev, Mavi Vatanımıza yönelik emperyalist tehdidi alt etmektir. Ayrıca, Vatan Partisi, 21 Haziran 2020 günü Karadeniz-Akdeniz Barış ve Dostluk Planı’nı ilan ederek, Mavi Vatanımızı savunma ve bölge ülkeleriyle ortak mücadele stratejisini belirlemiştir. Bu plan, Karadeniz’den Umman Denizi’ne kadar uzanan tek cephede bütüncül stratejiyi ve siyasetleri ortaya koymuştur. Partimizi, 17 Aralık 2019 günü Abhazya Millet Meclisi ile yayınladığı ortak bildiride yer alan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin tanınması için çalışmalarını yoğunlaştırmış bulunmaktadır. ABD’nin Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ne silah ambargosunu kaldırması ve Doğu Akdeniz ve Kıbrıs üzerinden Hürmüz Boğazı’na ve Umman Denizi’ne kadar uzanan tehdidin ağırlaştırması, KKTC’nin tanınmasına yönelik eğilimler olgunlaştırmaktadır” dedi. 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de Vatan Partisi Alanya başkanlarının ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek Ülkemiz zorlu bir dönemdedir. Hep birlikte bu süreçleri atlatacak güçteyiz. Hep birlikte hareket edeceğiz. Bölgemizde yaşananlar hepimizi çok yakından ilgilendiriyor. Dış güçlerle mücadelede halkımız her zaman iradesini koymuştur” şeklinde konuştu.