Kaymakam ve Belediye Başkanı Esnafları Ziyaret Etmeye Devam Ediyor

Kaymakam ve Belediye Başkanı Esnafları Ziyaret Etmeye Devam Ediyor
Kaymakam Tanrıseven, Alanya sahil şeridini ve rıhtımı gezerek günübirlik tur teknecileri ve esnaflarla sohbet etti.

“YENİ TURİZM SEZONUNA UMUTLA BAKALIM”
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya sahil şeridini ve rıhtımı gezerek günübirlik tur teknecileri ve esnaflarla sohbet etti. Kaymakam Tanrıseven, “Yeni Turizm sezonuna umutla bakalım” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun startının vermesinin ardından İskele de yürüyüş yapan Kaymakam Tanrıseven, tur tekne sahiplerine hayırlı işler temennisinde bulundu. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka ve Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak ile birlikte iskeleyi gezen Kaymakam Tanrıseven, rıhtımdaki tur tekneleri sahiplerini ve esnaflarını ziyareti esnasında, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunarak, yeni turizm sezonunun başlangıcında Alanya çarşısının hareketlenmeye başladığını belirtti. Esnaflara yeni turizm sezonuna umutla bakmalarını söyleyen Kaymakam Tanrıseven, Alanya çarşı esnafını ve esnaf odalarını da ziyaret ederek sezonla ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını belirtti. Kaymakam Tanrıseven, esnaflara iyi bir turizm sezonu geçirmeleri temennisinde bulundu.

ESNAFTAN TANRISEVEN’E “TEŞEKKÜR”

Rıhtımdaki tur teknelerinin sahipleri ve esnaflar, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in ziyaretinden çok memnun olduklarını belirterek, yeni turizm sezonu ile ilgili hareketlenmenin yavaş yavaş başladığını söylediler. Esnaflar Kaymakam Tanrıseven’e ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’le göstermiş olduğu ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.