KAYMAKAM TANRISEVEN’DEN KETEM EKİBİNE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

KAYMAKAM TANRISEVEN’DEN KETEM EKİBİNE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven eşi Ceylan Tanrıseven ile birlikte trafik kazası sonucunda yaralanan ve halen Devlet Hastanesi'nde tedavi görmekte olan KETEM ekibine geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.
Alanya Kaymakamlığı Toplum Sağlığı Merkezi Kanser Erken Teşhis ve Tarama Merkezi (KETEM) ekibi, Türktaş Mahallesi’nde yapmış olduğu kaza sonucu yaralanan Kadriye Ulaş ve Gülhan Yelken'i hastanede ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven ve eşi Ceylan Tanrıseven  kazazedelere geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ceylan Tanrıseven özellikle bayan hastalar ile yakından ilgilenerek durumlarını sorarak, geçmiş olsun temennisinde bulundu.
Alanya Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Okan Baldalıoğlu’ndan yaralı hemşirelerin durumu hakkında ayrıntılı bilgi alan Kaymakam Tanrıseven, "Allah sizleri, bizlere ve ailelerinize, çocuklarınıza bağışladı. Büyük bir kaza atlatınız. İnşallah kısa sürede iyileşip, görevinizin başına dönersiniz" dedi. 
Yaralı hemşirelerin eşleri ve yakınları ile de sohbet ederek geçmiş olsun temennisini ileten Kaymakam Tanrıseven, bir ihtiyaçları olduğunda çekinmeden kendisine durumu iletebileceklerini söyledi. 
KAYMAKAM TANRISEVEN POLİKLİNİKLERİ ZİYARET ETTİ
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve eşi Ceylan Tanrıseven, kaza yapan Toplum Sağlığı Merkezi Kanser Erken Teşhis ve Tarama Merkezi'nde görevli hemşireleri ziyaretleri ardından, ortopedi ve acil servis ünitelerinde tedavi gören yerli ve yabancı vatandaşları da ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.
Kaymakam Tanrıseven, Alanya Devlet Hastanesi acil servis ünitesi ve ortopedi servisinde tedavi gören vatandaşların durumu hakkında görevli doktor ve hastane çalışanlarından bilgi aldı. 
"ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KAYMAKAM BEY"
Hastalarla yakından ilgilenen Kaymakam Tanrıseven, hastalara verilen hizmetten memnun olup olmadıklarını sordu. Devlet Hastanesinde verilen hizmetlerden memnun olduklarını dile getiren hasta ve hasta yakınları, Kaymakam Tanrıseven'e hafta sonu yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.
“İYİ BAKMIYORLAR DERSEK NANKÖRLÜK ETMİŞ OLURUZ”
Ortopedi servisinde tedavi gören 65 yaşındaki Hüseyin Deveci, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Allah senden razı olsun Kaymakam Bey. Buraya kadar gelip bizleri ziyaret etmeniz bizi çok mutlu etti. Bizler, Alanya Devlet Hastanesinde verilen hizmetlerden oldukça memnunuz. Doktorlarımız çok iyi. Hizmetleri çok iyi ve bize çok iyi bakıyorlar. Bakım iyi değil dersek, nankörlük etmiş oluruz" dedi.
KAYMAKAM TANRISEVEN İLE YERLEŞİK YABANCININ İLGİNÇ KARŞILAŞMASI:
"BENİM İÇİN BÜYÜK SÜRPRİZ"
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Devlet Hastanesi ortopedi servisine yapmış olduğu ziyarette, aynı serviste tedavi görmekte olan Alanya'da yerleşik yabancı İsveç uyruklu  Anna Elisabeth Groenkvisi ile de yakından ilgilenerek geçmiş olsun temennisinde bulundu.
Yerleşik Alanyalılardan olan İsveç uyruklu  Anna Elisabeth Groenkvisi, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek teşekkür etti.  İsveç uyruklu Anna Elisabeth Groenkvisi, “Alanya Devlet Hastanesinde daha önce de tedavi görmüştüm. O zaman da Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven’in ziyareti ile karşılaşmış ve çok memnun olmuştum. Benim için büyük bir sürpriz oldu. Şimdi de ziyaretinden dolayı çok memnun oldum. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hastaneden, doktorlardan ve tedavilerden çok memnunum” dedi.
SİZİN ZİYARETİNİZ BİZLER İÇİN BİR ONURDUR
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, acil servisteki hastaları ziyareti esnasında 55 yaşındaki Celal Gürer isimli vatandaş da duygularını gizleyemeyerek, "Sayın Kaymakamım sizin gibi değerli bir devlet büyüğümüzün bizi ziyaret etmesi bizim için bir onurdur. Allah razı olsun sizden. Bizlere çok iyi bakıyorlar. Tedavilerden çok memnunuz. Allah Devletimizi ve milletimize zeval vermesin” dedi.
KAYMAKAM TANRISEVEN “ALANYA’DA SAĞLIK HİZMETLERİ AVRUPA KALİTESİNDE”
Alanya Devlet Hastanesini ziyaretinin ardından, bir değerlendirmede bulunan Kaymakam Tanrıseven şunları kaydetti: ''Hasta ve hasta yakınları ile görüştük, genel olarak verilen hizmetlerden memnunlar. Bizim de isteğimiz, burada ki hastane personelimizin gelen hastaları güler yüzle karşılayıp, gerekli tetkik ve tedavilerini en kısa sürede yapmasıdır. Verilen hizmetlerden vatandaşın memnun olduğunu gördük ve bu da bizleri sevindirdi. İnşallah sağlık hizmetlerinde memnuniyeti ve kaliteyi daha da arttıracağız. Alanya’da verilen sağlık hizmetleri Avrupa kalitesindedir. Alanya Kaymakamı olarak doktorlarımıza, sağlık personelimize vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.”