Kaymakam Tanrıseven Tüm Alanya'yı Maça Çağırdı

Kaymakam Tanrıseven Tüm Alanya'yı Maça Çağırdı
Adım adım süper lig’e doğru yürüyen Multigroup Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti.
Ziyarette Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. Multigroup Alanyaspor’un çalışmaları hakkında bilgi alan Kaymakam Tanrıseven, Başkan Çavuşoğlu'na oynanacak maçlar için başarılar diledi.

BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU '' TAKIMIMIZ ZİRVE MÜCADELESİ VERİYOR''

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, ''PTT 1. Lig'de 21 hafta geride kaldı ve takımımız zirve mücadelesi veriyor. Devre arasında yapılan transferlerle takımımız daha da güçlendi. Yapmış olduğumuz transferleri kimse yapamadı. Ligde bundan sonraki maçlar daha da zor geçecek. Yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Şehri kenetlemek için yönetim olarak her yere gidiyoruz. Alanya Kaymakamız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven'in maddi ve manevi her zaman desteklerini gördük. Hedefimize ulaşabilmek için Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven'in öncülüğünde Alanya halkının desteğini bekliyoruz'' dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN ''ALANYASPOR SÜPER LİGE ÇIKARSA ALANYA TURİZMİ DE SÜPER LİGE ÇIKAR''

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven,  Multigroup Alanyaspor'un Alanya'mızı en iyi şekilde temsil ettiğini belirterek şunları kaydetti: ''Takımımız şampiyonluğa oynuyor. Kaymakamlık olarak Multigroup Alanyaspor'a ve spor kulüplerimizi her fırsatta destekliyoruz. Multigroup Alanyaspor için de üzerimize düşeni her zaman yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bizler elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Sosyal medyayı da aktif şekilde kullanarak Multigroup Alanyaspor'a destek olmalıyız. Taraftarlarımızı motive edip maça gelmeyi teşvik etmeliyiz. Ayrıca, Alanya'daki turizmciler de takımımıza destek olmalılar. Alanyaspor süper lige çıktığı takdirde Alanya turizmi başta olmak üzere bütün değerleri de süper lige çıkmış olacaktır. Süper ligin getirisi Alanya'mız için çok fazla. Süper lige çıkıldığı takdirde maddi manevi herkes kazanç sağlayacak. Kentin dinamikleri kenetlenmeli ve herkes her yere Alanyaspor'un bayraklarını asmalı. Alanya halkını takımımızı destek vermeye davet ediyorum. Bu kulüp ve bu takım bizim. Başka Alanyaspor yok. Alanya'mızın marka değerini sporla da yükseltmeliyiz. Her zaman dediğimiz gibi sloganımız belli ''Haydi Maça'' diyoruz.''