Kaymakam Tanrıseven Orucunu Belediye Memurları İle Birlikte Açtı

Kaymakam Tanrıseven Orucunu Belediye Memurları İle Birlikte Açtı
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Memur Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı olan Bem-Bir-Sen Alanya Temsilciliğinin iftar yemeğine katıldı.

Alanya Memur Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı 11 sendikadan biri olan Belediye Sendikası Bem-Bir-Sen’in geleneksel iftar yemeğinde, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven sendika temsilcileri ve üyeleri ile bir araya geldi. Öztürk Kolcuoğlu Restaurant’ta verilen yemeğe, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya’da görev yapan memurlarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.
Yemeğin sonunda Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediyesi Bem-Bir Sen Temsilcisi olarak görevlendirilen Neriman Demircan’a fincan takımı hediye etti.
İftar yemeğine Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in yanı sıra Alanya Belediye Başkan Vekili Mehmet Kula, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Müdürü İlyas Şirin, Hal Müdürü Halit Parlayüksel, Alanya İtfaiye Müdürü Mehmet Oral, Memur-Sen Alanya Şube Başkanı Gökhan Yaşar, diğer sendika temsilcileri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.