Kaymakam Tanrıseven Kadem'in İftar Yemeğine Katıldı

Kaymakam Tanrıseven Kadem'in İftar Yemeğine Katıldı
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Antalya Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve KADEM’in tanıtımıyla ilgili video slaydı gösterisi ile başlayan iftar yemeğinin açılış konuşmasını yapan Kadın ve Demokrasi Derneği Antalya Temsilcisi Zeynep Ayşe Taş, derneğin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. KADEM Antalya Temsilcisi Taş, Derneğin Türkiye’nin ekonomik, sosyal ve siyasal gelişimi için çağdaş, yetenekli, girişimci ve nitelikli kadınların ekonomik, sosyal ve siyasal gelişimlerine katkı sağlamayı hedeflediğini söyledi. Antalya ve Alanya’da kadın kimliğinin uğradığı haksızlıklara karşı mücadele etmek için yol çıktıklarını ifade eden KADEM Antalya Temsilcisi Taş “Sayın Kaymakamız Dr. Hasan Tanrıseven’e ve iftara katılan değerli misafirlerimize bu güzel günde bizlerle oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.
KAYMAKAM TANRISEVEN “KADEM’E BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR”
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) tarafından düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti; “Kadın ve Demokrasi Derneği KADEM’i, böyle zor bir göreve talip oldukları için tebrik ediyorum. Gerek Antalya’da gerekse Alanya’da kadının siyasete katılması ve karşılaştıkları her türlü sorunun çözümü için KADEM’e büyük görevler düşüyor. Bizlerde KADEM’in yanında olmaya devam edeceğiz. Yapılacak çok iş var. Eğitimden başlayıp, Kadın Haklarının savunulmasına kadar her konuda çaba sarf etmeliyiz. KADEM’in Alanya’daki çalışmalarına ev sahipliği yapmaktan mutluyuz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Antalya Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar yemeği, KADEM’in bu zamana kadar yaptıkları çalışmalarının yer aldığı video slaydının katılımcılara sunumu ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
İftar yemeğine Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in yanı sıra Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Ahmet Pınarbaşı, Alanya Belediye Başkan Vekili Nazmi Yüksel, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Selim Beyhan, Siyasi Parti Temsilcileri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.