Kaymakam Tanrıseven Çiçek Dağıttı

Kaymakam Tanrıseven Çiçek Dağıttı
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, bayan memurların ve Kaymakamlığa iş ve işlemlerini takip etmek üzere gelen bayanların ''8 Mart Dünya Kadınlar Günü''nü kutladı.

Alanya Kaymakamlığı'nda görevli bayan memurların odalarını tek tek ziyaret ederek, ''8 Mart Dünya Kadınlar Günü''nü kutlayan Kaymakam Tanrıseven,  bayan memurlara çiçek ile birlikte çeşitli hediyeler armağan etti.

Bayan memurlar, Kaymakam Tanrıseven’e yapmış olduğu bu güzel sürprizden dolayı teşekkür ettiler.

TANRISEVEN “ÜLKEMİZİN GELİŞMESİNDE VE MODERNLEŞMESİNDE KADINLARIMIZIN ÇOK BÜYÜK EMEĞİ BULUNMAKTADIR”

Ülkemizin gelişmesinde ve modernleşmesinde kadınlarımızın çok büyük emeği bulunduğunu belirten Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Bir toplumun gelişme düzeyinin en önemli göstergelerinden biri, kadınların sahip olduğu özgürlük, toplumda taşıdığı saygınlık, üretim ve yönetimdeki yeridir. Tüm mesai arkadaşlarımın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

VATANDAŞLARA KAYMAKAM TANRISEVEN'DEN ÇİÇEK
Alanya Kaymakamlığına iş ve işlemleri için gelen bayanları da kapıda karşılayan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, bayanların ''8 Mart Dünya Kadınlar Günü''nü kutlayarak çiçek verdi.

Kaymakam Tanrıseven'den çiçek aldıkları için mutlu olduklarını dile getiren vatandaşlar, ''Kaymakam beyin bu jesti için çok mutlu olduk. Duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz'' dediler.

KADINA ŞİDDETE HAYIR DEMEK İÇİN PARAŞÜTLE ATLADILAR
Alanya Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Birimi ve Alanya Yamaç Paraşütü Topluluğu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle “Kadına Şiddete Hayır” demek ve farkındalık yarattırmak amacıyla, yamaç paraşütü etkinliği düzenledi. Alanya Kaymakamlığında görev yapan bayan memurlar da etkinliğe katıldılar. Denizden 900 metre yükseklikteki Yassıtepe’den havalanan paraşütler, Kleopatra Plajı’na indi.