İYİ Parti ilçe başkanından öğrencilere destek

İYİ Parti ilçe başkanından öğrencilere destek
Pandemi sürecinde etkilenen öğrenciler için bir kampanya başlatan Alanya İYİ Parti İlçe Teşkilatı, online eğitim paketini öğrencilere hediye ederek, öğrencilerin eğitimde ki eksiklerini tamamlamayı hedefliyor.

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan öncülüğünde başlatılan kampanya, teşkilatın bilgi işlem merkezi öncülüğünde hazırlıklarını sürdürüyor. Merkezi Ankara'da bulunan İşlem Eğitim ile birlikte yürütülecek kampanyada, 1.ve 8.sınıflar arası öğrencilere; çözümlü testler, videolu ders anlatımları, hikayeler, deneme testleri gibi birçok içerik sunulacak. 1 yıl boyunca bu kampanyadan faydalanacak öğrenciler, pandemide eksik kaldıkları dersleri bu site üzerinden takip ederek giderebilecekler.

EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ!
Konuya ilişkin bir açıklama yapan Alanya İYİ Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan, amaçlarının çocukların eğitimine destek olacağını, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın pandemi sürecinde noksan kaldıkları konuları ve ders içeriklerini, bu projemizle bir nebze olsun gidermek olduğunu söyledi. Alanya merkez ve köylere yönelik yürütülecek bu eğitim kampanyasında görev alan teşkilat yöneticilerine teşekkür eden başkan Arıkan, "Eğitim hiç bir zaman ötelenecek bir konu değildir, parti olarak önceliğimizdir" dedi.