İşte Alanya'da OHAL Bilançosu

İşte Alanya'da OHAL Bilançosu
Alanya Kaymakamlığı Alanya'da son OHAL bilançosunu açıkladı..

Çıkan son KHK"lardan sonra Alanya"daki OHAL bilançosu şu şekilde;

‘8 İHRAÇ 1 İADE’
677 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Alanya’da 8 kamu personeli ihraç edilirken, 1 kamu personeli göreve iade edildi. Bir dernek ise tekrar açıldı.
Yaşanan darbe girişimi ile Türkiye Cumhuriyeti’nin demokratik yapısına kast eden, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) ve diğer terör örgütleriyle mücadele tüm etkinliği ile devam ederken, 22.11.2016 tarihinde yayınlanan 677 sayılı Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde Alanya’da 8 Kamu çalışanı daha mesleklerinden ihraç edildi. 1 kamu personeli ise görevine iade edildi. Yayımlanan yeni KHK ile Alanya’da kapatılan 1 dernek ise tekrar açıldı.

8 KAMU ÇALIŞANI DAHA İHRAÇ EDİLDİ
677 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin yayınlanmasının ardından, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğünden 6, Alanya Belediyesinden 1, Orman İşletme Şefliğinden 1 kişi olmak üzere toplamda 178 Kamu çalışanın işine son verildi.

MÜDÜR UYAR GÖREVE İADE EDİLDİ
Olağanüstü Hal kapsamında ilgili Bakanlıklar, Valilik ve Kaymakamlığın değerlendirmesi doğrultusunda yapılan çalışmalarla 677 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Alanya Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Halil Murat Uyar görevine iade edildi.

KAMUDA AÇIĞA ALMALAR DEVAM EDİYOR
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) ve diğer terör örgütü ile mücadele esnasında bu zamana kadar; 259 kamu çalışanı görevlerinden uzaklaştırılırken; 44 kamu çalışanı tutuklu, 1 kamu çalışanı ise gözaltında bulunuyor. 23 kamu çalışanı ise görevlerine iade edildi.

BİR DERNEK FAALİYETİNE GERİ BAŞLADI
Bakanlık, Valilik ve Kaymakamlığın araştırması sonucunda terör örgütleri ile bağlantısı tespit edilmeyen ‘Alanya Güney ve Doğu Anadolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ 677 sayılı Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde tekrar açılarak, faaliyetlerine başladı.