Işık Mahkemeye Veriyor

Işık Mahkemeye Veriyor
AK Parti Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Alaaddin Işık, ortak bir Whatsapp grubundan kendisine küfür ve hakaret eden CHP İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Sipahioğlu’nu mahkemeye veriyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Alaaddin Işık ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Sipahioğlu arasında yaşanan tartışma mahkemeye taşınıyor.

Edinilen bilgilere göre iç mimarların bulunduğu yaklaşık 90 kişilik bir Whatsapp grubunda yönetici olan CHP’li Sipahioğlu, AK Partili Işık’ı hedef alan küfür ve hakaret dolu mesajlar attı.

Konuyu ayrıntılı bir şekilde anlatan ve mahkemeye başvuracağını belirten AK Partili Işık olayı şu şekilde açıkladı:

“Şahsım ve Gökhan Sipahioğlu ile alakalı olarak bugün basına yansıyan olay hakkında bugüne kadar sessiz kalmış ve Gökhan Sipahioğlu’nun yapmış olduğu yanlışı görerek, bana bir telefon açmasını veya benimle bir şekilde irtibata geçmesini beklemiştim.

Ancak gelinen noktada, herhangi bir şekilde yapılan yanlışın ve seviyesizliğin telafi edilmemesi ve basın yoluyla kamuoyuna duyulması ile olayı sizlere açıklama gereği doğmuştur.

Çoğunluğu bayan olan,

Alanya’nın değerli iç mimarlarının olduğu yaklaşık 90 kişiden oluşan mesleki WhatsApp grubunda salı gecesi saat 00.30'da başlayıp, 02.00'ye kadar süren tatsız bir olay yaşandı.

Grubun yöneticisi olan Gökhan Sipahioğlu, ortada herhangi bir sebep yokken, en başta beni ve bazı bölümlerde diğer meslektaşlarımı hedef alarak, tehditler, hakaretler ve küfürler yazmıştır.

Gruba küfür ve hakaretler yazarken, diğer üyelerin cevap vermesini engellemek amacıyla grubu yönetici hariç diğer üyelerin yazı yazmasına kapatmıştır.

Bu akıl almaz ve çirkin saldırının hangi sebep ile yapıldığını hala idrak edebilmiş değilim.

Bugüne kadar olan tanışıklığımız sebebiyle bir telefon, bir açıklama bekledim ve herhangi bir açıklama yapmadım.

Bu hamle gelmediği gibi olay basına da yansıyıp kamuoyuna mal olunca, ben de bu açıklamayı sizlerle paylaşmak istedim.

Sizlere olan saygım ve şahsımın o seviyesizliğe inemeyecek oluşundan, bu içerikleri sizlerle henüz paylaşamıyorum.

Lakin basına da yansıyan bu çirkin saldırı yalan yanlış yerlere çekilirse, içi başka bir şekilde doldurulmaya çalışılırsa, tüm yazılanları detayları ile olduğu gibi paylaşacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

Son olarak şunu belirtmek istiyorum; uygar ve medeni insanların yaptığı gibi, bana yapılan bu çirkin saldırının hesabını adalet önünde, tüm hukuksal haklarımı sonuna kadar kullanarak arayacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

Saygılarımla.”