İlçe Spor Güvenliği Toplantısı Yapıldı

İlçe Spor Güvenliği Toplantısı Yapıldı
İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantıda, Multigroup Alanyaspor’un 5 Şubat Cumartesi günü Karşıyaka ile kendi sahasında yapacağı maç öncesinde alınması gereken tedbirler görüşüldü. Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven yaptığı değerlendirmede, Multigroup Alanyaspor Süper Lig'e doğru gittiğini ifade ederek, Alanyaspor'a maddi ve manevi destek olunmasını gerektiğini söyledi. Kaymakam Tanrıseven, ''Bugün bir çok vilayetin bile takımı Birinci Lig'de ve Süper Lig'de yer almıyor. Hep birlikte çalışmamız gerekiyor. Alanyaspor süper lige çıktığı takdirde Alanya turizmi başta olmak üzere bütün değerleri de süper lige çıkmış olacaktır. Süper ligin getirisi Alanya’mız için çok fazla. Kentin dinamikleri kenetlenmeli ve herkes her yere Alanyaspor’un bayraklarını asmalı. Taraftarımıza da bu konuda büyük görevler düşüyor ayrıca stadyumu doldurmamız gerekir. Takımımızın ceza almasına mahal verecek her türlü davranıştan başta taraftarımız olmak üzere herkes kaçınmalıdır. Bu konuda kamuoyunun bütün kesimlerini duyarlı olmaya davet ediyorum. Alanya halkını takımımızı destek vermeye davet ediyorum. Bu kulüp ve bu takım bizim'' dedi.

Toplantıda Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula da  Alanyaspor’a Karşıyaka ile yapacağı maçta başarılar diledi. Başkan Yardımcısı Kula, maçlarda Alanya Belediyesi Zabıta Amirliğinin de üzerine düşen tedbirleri alacağını belirtti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney de, Multigroup Alanyaspor'un her zaman yanında olduklarını söyleyerek, ''Takımımızın her konuda yanında olmalıyız'' dedi.