Huzurevindeki Bayanlara Saç ve Cilt Bakımı Yapıldı

Huzurevindeki Bayanlara Saç ve Cilt Bakımı Yapıldı
Kaymakamlık ve ASMEK huzurevi sakinlerini sevindirdi. Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in eşi Ceylan Tanrıseven, Huzurevi sakinleri için düzenlenen saç ve cilt bakımı kursuna katıldı.

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in eşi Ceylan Tanrıseven, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Antalya Sanat ve Meslek Eğitim Kursları Alanya Şubesinin (ASMEK) birlikte düzenledikleri saç ve cilt bakımı projesinin Huzurevindeki kursuna katıldı.

Antalya Sanat ve Meslek Eğitim Kursları Alanya Şubesinin (ASMEK) kursiyerleri tarafından verilen kurs öncesinde, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in eşi Ceylan Tanrıseven, Huzurevi sakinlerine çiçek ve çeşitli hediyeler verdi. Huzurevi sakinleri ile bir süre sohbet eden Ceylan Tanrıseven, ''Sizin derdiniz bizim derdimizdir. Mutlu olmanız için elimizden gelen herşeyi yaparız'' dedi.

Ziyaretten dolayı mutlu oldukları gözlerinden okunan Huzurevi sakinlerinin, ''Sizlerin ve Kaymakam beyin sayesinde çok mutluyuz. Her zaman yanımızda görüyoruz. Allah sizi başımızdan eksik etmesin'' dediler.

Programın açılış konuşmasını yapan Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er şunları kaydetti: ''Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven'in önderliğinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Antalya Sanat ve Meslek Eğitim Kurslarının (ASMEK) ortaklaşa hazırladıkları proje çerçevesinde, Huzurevi'nde yaşayan bayanların saç kesim ve cilt bakımlarını gerçekleştiriyoruz. Bir farkındalık oluşturmak için düzenlenen bu sosyal sorumluluk projesinde bugün yaşlılarımızla birşeyler paylaşmak istedik.''