Hüseyin Sarıca "Hayvanlarımızın daha rahat ortama ulaşmasını sağlayacağız"

Hüseyin Sarıca "Hayvanlarımızın daha rahat ortama ulaşmasını sağlayacağız"
Alanya Hayvan Hakları hareketi 4. toplantısını yaptı. Saadet Partisi ev sahipliğinde gerçekleşen 4. komisyon toplantısına siyasi partilerin hayvan hakları üyeleri katıldı.

Haber: Tülay Şengün

Saadet Partisi ev sahipliğinde yapılan toplantıda Hayvan Hakları konusunda çözüm önerileri sunuldu ve tartışıldı. Toplantıya Hayvan Hakları sözcülerinden Mehmet Ergün, Milliyetçi Çalışanlar Derneği Hayvan Hakları Platformu Başkanı Vildan Yazar Ülgenoğlu, Akdeni Hayvan Hakları Platformu Başkanı Sabri Kocabaş, Bağımsız Hayvan Hakları savuncusu Gülhan Çelik, CHP adına İmmihan Arı , DEVA Partisi adına Avukat Selimhan Cinas, Saadet Partisi Genel Başkanı Hüseyin Sarıcan ve Mustafa Bacak ,Sol Parti adına Ersin Biçer ,İyi Parti adına Bedia Hakenkruger, Gelecek Partisi adına Başkan Yardımcısı Yusuf Alanay katıldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Hüseyin Sarıca yaptığı açıklamada " Alanya Hayvan Hakları temsilcilerini tebrik ediyorum. Her bir partiden temsilciyle birlikte hareket ediyorlar . Alanya'da, Hayvan Hakları konusunda bir mesafe katedildiğinin göstergesidir. Bizler Saadet Partisi olarak Alanya Hayvan Haklarının  bizlere ulaştırdığı teklifleri, önerileri, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne ulaştıracağız. Alanya'da ve Türkiye'de Hayvan Hakları konusunda çok büyük mağduriyetler yaşanıyor. Her gün yollarda, çevremizde hayvanların ezildiğini görüyoruz. Mutlaka bunların denetim altına ve kontrol altına alınması gerektiğine inanıyoruz. Bu konuyla ilgili Hayvan Hakları temsilcilerinin görüşlerini aldık. Saadet Partisi milletvekillerine ileteceğiz. İnşallah hayvanlarımızın daha rahat ortama ulaşmasını sağlayacağız." dedi.