Hüseyin Değirmenci Açıklamalarda Bulundu

Hüseyin Değirmenci Açıklamalarda Bulundu
Hüseyin Değirmenci "sigorta prim desteği ve Bağkur primlerinin düşürülmesi konusunda destek beklentimiz var" dedi.
Oda üyesi esnaf grupları ile ayrı ayrı toplantılar yapan Alanya Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci toplantının içeriğine ilişkin açıklamada bulundu. Pansiyon, restaurant ve lokanta grupları ile gerçekleşen toplantıda 2016 yılına ilişkin değerlendirme yapıldı.

Başkan Hüseyin Değirmenci “2015 yılında yaşanan tecrübeler ve önümüzdeki sezon gündemimizdeki konulardı" dedi. Değirmenci, bazı iş kollarının faaliyet alanı dışına çıkmasının ise belediye ile yapılan iş birliği ile önlendiğini söyledi.

2016 yılında Rusya pazarı başta olmak üzere bir  çok pazarda yaşanan düşüşün farkında olduklarını kaydeden Değirmenci "Turist gelecek ama yeterli olmayacaktır" dedi. Değirmenci, “Bağkur ve sigorta primleri esnafı sıkıntıya sokan sorunların başında geliyor" diye konuştu. Başkan Değirmenci, radyo ve televizyondan yapılan yayınların telif hakkı sorumluluğu getirmediği yönündeki mahkeme kararına ilişkin de bilg iverdi. Turizm için hayata geçirilen eylem planını "Hiç yoktan iyidir" sözü ile yorumlayan oda başkanı, "Esnaflara yönelik bağkur ve sigorta primleri konusunda destek talebimiz var" dedi.