Güzelbağ'a yeni spor alanı yapılıyor

Güzelbağ'a yeni spor alanı yapılıyor
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekibi, Güzelbağ Mahallesi’ne yeni bir spor alanı kazandırmak için çalışmalara başladı. Projesi tamamlanan yeni spor alanı için hafriyat ve temel açma çalışmaları devam ediyor.

Alanya Belediyesi, geçtiğimiz yaz meydana gelen yangında ciddi zarar gören Güzelbağ Mahallesi’nde yaraları sarmaya devam ediyor. Bölgedeki vatandaşların Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’den talepleri üzerine, yeni spor alanı için çalışmalar ivedilikle başlamıştı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un da katkılarıyla, projesi ve ihale süreci tamamlanan yeni spor alanında yapım aşamasına geçildi.  

3 BİN m²’LİK ALANA İNŞA EDİLİYOR

Güzelbağ Mahallesi’nde bulunan yaklaşık 3 bin m²’lik park alanına tasarlanan projede, bölgenin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda 1 futbol sahası, 1 basketbol sahası, spor ve etkinlik alanları, muhtar evi, tuvalet ve soyunma odaları kurgulandı. Peyzaj ve çevre düzenlemeleriyle bölge halkının güzel vakit geçirebilecekleri mekanlar oluşturulacak.

YÜCEL: “VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİNİ BİR BİR KARŞILIYORUZ”

Güzelbağ Mahallesi’nin çehresini değiştirecek ve bölge halkının ihtiyaçlarını karşılayacak kapasitede bir proje geliştirdiklerini vurgulayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Alanya Belediyesi olarak vatandaşlarımızın taleplerini bir bir karşılamaya devam ediyoruz. Bir daha yaşamak istemediğimiz yangın döneminde vatandaşlarımızın Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve bizden talep ettikleri spor alanını, Sayın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un büyük katkılarıyla bölgemize kazandırmak için kolları sıvadık. Bölge halkının bütün ihtiyaçlarına karşılık verecek projemizde ihale süreci tamamlandı ve yapım aşamasına geçildi. Spor alanımızı kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Güzelbağ’ımıza hayırlı olsun.” dedi.