Gül Ustaer yaşamını yitirdi

Gül Ustaer yaşamını yitirdi
Uzun süredir tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesi veren CHP Antalya Milletvekili aday adayı Gül Ustaer vefat etti.

CHP’den bir dönem Antalya Milletvekili aday adayı olan Gül Ustaer tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Ustaer, 2020 Haziran ayında evinin balkonundan düşmüş ve beyin kanaması geçirmişti. 3 farklı hastanede tedavi gören Ustaer, en son beyin ameliyatına alınmıştı. Ustaer uzun süren yoğun bakımdaki tedavisinin ardından yaşam mücadelesini kaybetti. 

“BİZLERE VEDA ETTİ”

Gül Ustaer’in yaşamını yitirmesi Antalya’da üzüntüyle karşılandı. Ustaer’in vefatı nedeniyle bir mesaj paylaşan CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, “Emektar partilimiz Gül Ustaer, uzunca bir süredir yoğun bakımda verdiği hayat mücadelesini ne yazık ki kaybederek bizlere veda etti. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun” ifadelerine yer verdi. 

USTAER’İN VEFATI ALANYA’YI DA ÜZDÜ

  Ustaer’in vefatı Alanya’da da üzüntüyle karşılandı. Ustaer’in vefatıyla ilgili Alanya’daki bazı isimler şu mesajları paylaştı. 
Coşkun Karadağ (CHP İlçe Başkanı)  “Işıklarda uyusun rahmet diliyorum.”

Şengül Yeşildal (CHP eski İlçe Başkanı)  “Gencecik yol arkadaşımız Gül Ustaer’i kaybetmişiz. Aylardır direniyordu. Çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına, ailesine sabırlar dilerim. Mekânın cennet olsun. Işıklar içinde uyu güzel insan.”

Çağdaş Erdem (CHP İlçe eski Gençlik Kolları Başkanı) “Partimizin emektarı yol arkadaşımız Gül Ustaer vefat etmiştir. Başta ailesi olmak üzere yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

Ömer Şahin (CHP İlçe eski Gençlik Kolları Başkanı) “Yıllardır omuz omuza mücadele ettik, her çıktığımız yolda destekçimiz her çıktığı yolda destekçisi olduk ama sevgili arkadaşımızın son mücadelesinde dualarımızdan öteye gidemedik. Kelimeler kifayetsiz. Senden geriye bir tek güzel dileklerin kaldı. Mekanın cennet olsun çaycı Metin'in kızı, ruhun şad olsun.”