Güç Birliği Güçlü Geliyor

Güç Birliği Güçlü Geliyor
6 Ocak 2020 tarihinde kurulan Güç Birliği Partisi Kurban Bayramı dolayısıyla bir açıklamada bulundu.

Güç Birliği Partisi Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Demirel tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “06 Ocak 2020 tarihinde kurulan Güç Birliği Partimizin, kuruluşundan itibaren dur durak vermeden tüm partililerin, adanmışlık ruhu ile yürüttüğü çalışmalar neticesinde çok kısa bir zamanda 67 ilde teşkilat yapılanmalarını tamamlamış olması bu zamana kadar elde edilen tüm teşkilatlanma çalışmalarını gölgede bırakmıştır. Böylesine muazzam bir başarı, “Biz” diyebilen ve “Biz” olmayı başarabilen herkese aittir.
Gün geçtikçe örgütlenmelerimize milyonlarca vatanperver hızla katılmaya devam ederken, Milli Birlik ve Beraberlik özgür ve adil bir amaç uğruna birlikte atılan tüm adımların sevindirici sonuçları görmek umudumuzu ve çalışmalarımızı güçlendirmektedir.
Tüm Ülkemizde yürütülen bu özverili çalışmalardan Antalya’mızın güzide ilçelerinden Alanya’mızdan bu kutlu davaya gönül veren çok değerli Genel Başkan Yardımcılarından Fatih Vakitbilir, Av.Ülker Güner Vakitbilir, Nazım Kebeli, İbrahim Ateşer ve Sedat Durgut ile birlikte olmaktan son derece gurur duyuyorum. 
12 Temmuz 2020’de yapılan Olağanüstü Genel Kurulumuzda Güç Birliği Ailemizin Merkez Yürütme Kurulu Üyelerimizin oy çokluğu ile alınan kararlar neticesinde Genel Başkanlık görevine yeniden Ali KARNAP ile birlikte yol almaktan gurur duyuyorum. 
Vatana ve millete faydalı bireyler olmak, çocuklarımıza güçlü bir Türkiye, mutlu bir gelecek bırakmak adına çıkmış olduğumuz bu yolda aynı amaca hizmet edip, aynı duyguları paylaşanlarla yoluna devam etme kararlılığındayız. Yeni dönem siyaset anlayışımızda bilinen tüm sistemin dışında üretken ve verimli bir çizgiden sapmadan yolumuza devam edeceğimizi özellikle belirtmek isterim.
Bizler, Güç Birliği Partisi’ni, bilimi önceleyen, üreten, müreffeh, güçlü, tam bağımsız Türkiye idealini gerçekleştirmek için ve yepyeni bir muasır medeniyet inşa etmek adına kurduk. Şu hiçbir zaman unutulmamalı ki, bizler tüm vatanperverlerin bir ve beraber olmasını sağlayarak, bu ulvi hedeflere ulaşacağız.

DİN DİL IRK MEZHEP ETNİK KÖKEN SİYASİ İDEOLOJİ Yİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURMAKSIZIN BİRLİKTE OLACAĞIZ 

Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı'nı daha hep birlikte idrak etmenin mutluluğu içindeyiz, Aziz Milletimizin ve İslam Âleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.''