Gökbel Şenliklerinde Unutulmaz Konser

Gökbel Şenliklerinde Unutulmaz Konser
Gökbel Yaylası’nda bu yıl 14.'sü gerçekleşen Geleneksel Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşlerinde Ümit Besen ve Muazzez Ersoy dün sırayla sahneye çıktı. Türk Sanat Müziğinin duayen iki ismi, 30 bini aşkın kişiye Gökbel'de unutulmaz bir gece yaşattı.

Gökbel Yaylası’nda bu yıl 14."sü gerçekleşen Geleneksel Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşlerinde Ümit Besen ve Muazzez Ersoy dün sırayla sahneye çıktı. Türk Sanat Müziğinin duayen iki ismi, 30 bini aşkın kişiye Gökbel"de unutulmaz bir gece yaşattı.

14. Geleneksel Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşlerinin dün gerçekleşen açılış programına MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Alanya Kaymakam Vekili Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya, MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, AKP İlçe Başkanı Mustafa Toklu, CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Meclis Üyeleri, muhtarlar Siyasi Parti Başkanları, STK temsilcileri, Alanya protokolü ve binlerce vatandaş katıldı.

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy birer konuşma yaparak Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri"nin önemine dikkat çektiler ve bu başarılı organizasyonu gerçekleştirenleri tebrik ettiler.

GÖKBEL ÜMİT BESEN VE MUAZZEZ ERSOY"LA COŞTU
Gecede sahneye çıkan Ümit Besen ve Muazzez Ersoy meydanı dolduran binlerce hayranına konser verdi. 21 Temmuz akşamı saat 21.30’da ilk olarak ünlü sanatçı Ümit Besen sahneye çıktı. Hemen ardından ise saat 23.30’da sevilen sesiyle Muazzez Ersoy sevenleriyle buluştu.
Gökbel"de sahne alan Taverna müziğinin ünlü sesi Ümit Besen, birbirinden değerli parçalarını hayranları için seslendirdi. Besen, Gökbel"i dolduran kalabalıktan büyük alkış aldı.Gecede Ümit Besen"e Alanya şalvarı, kasket ve Alanya kültürüne ait hediyeler takdim edildi.

Ümit Besen"in ardından sahne alan Türk müziğinin muhteşem seslerinden Muazzez Ersoy konserine "Yine Mevsimler Dönecek" isimli parçasıyla başladı. Sanatçı Muazzez Ersoy, gecede kendini dinlemeye gelen kalabalığa en seçkin parçalarını seslendirmeye devam etti.

"ÖLÜRÜM TÜRKİYEM" PARÇASINI BİRLİKTE SÖYLEDİLER
Konser sonunda Muazzez Ersoy"a Alanya ipek kozasından taç, MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy çiçek ve Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu Alanyaspor forması hediye etti. Hediye takdiminin ardından Muazzez Ersoy "Ölürüm Türkiyem" parçasını Aksoy ve Çavuşoğlu"yla birlikte seslendirdi. Ersoy konser aralarında yaptığı konuşmalarında, vatandaşlardan alkış istedi.

BAŞPEHLİVANLAR KOL BAĞLADI
Bu yıl Kırkpınar’ın Başpehlivanı Orhan Okulu başta olmak üzere aralarında İsmail Balaban, Ali Gürbüz, Hamza Köseoğlu, Fatih Atlı, Mehmet Yeşil Yeşil, Osman Aynur, Hasan Tuna, Mustafa Batu, Serhat Gökmen, Süleyman Aykırı, Faruk Akkoyun, Ekrem Yavuz, Şahali Kurt, Mustafa Kemal Karaboğagibi birbirinden ünlü başpehlivanlarla birlikte yaklaşık 700 güreşçi Gökbel er meydanında kol bağladı. Sabah 09.00"da başlayacan güreşler gün boyu devam etti.