Genel Başkan Altay'dan Bayrak Asma Çağrısı

Genel Başkan Altay'dan Bayrak Asma Çağrısı
Milliyetçi Çalışanlar Derneği Genel Başkanı Ceyhun Altay vatandaşlara ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ coşkusunu tüm Türkiye’de yaşatmak için ev ve iş yerlerine bayrak asmaya çağırdı.

Genel Başkan Altay çağrısında, "Pandemi nedeniyle coşkun kalabalıklarla bir araya gelemesek de şanlı bayrağımızı ev ve iş yerlerine asarak tüm dünyaya coşkumuzu gösterelim" diyen Genel Başkan Altay, şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıldönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ortak bir coşkuyla kutluyoruz. Aynı zamanda şanlı tarihimizle, bizlere bu güzel ülkeyi armağan eden ecdadımızla bir kez daha övünüyor ve gurur duyuyoruz.

“Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" şiarıyla İstiklal Harbi veren aziz milletimiz, tüm imkansızlıklara rağmen bağımsızlığımızın nişanesi ve milli iradenin tecelli ettiği mekan olarak kurduğu meclis ile tüm dünyaya özgürlüğe ve demokrasiye olan inancını göstermiştir.

23 Nisan aynı zamanda, geleceğimizin güvencesi olarak gördüğümüz, özgürlük ve bağımsızlık meşalesini devredeceğimiz çocuklarımızın da bayramıdır. İstiklal Savaşımızın lideri, Meclisimizin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal tarafından çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan'ın bu açıdan da ayrı bir manası vardır.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamalarında pandemi nedeniyle coşkulu kalabalıklarla bir araya gelemesek de evlerimize ve iş yerlerimize şanlı bayrağımızı asarak coşkumuzu tüm dünyaya gösterebiliriz. Haydi Türkiye’m, evlerimizi ve iş yerlerimizi al bayrağımızla donatalım."