"GELECEK PARTİSİ GEVNE YAYLASI DAVASINDA"

"GELECEK PARTİSİ GEVNE YAYLASI DAVASINDA"
Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Tuluk beraberindeki heyetle Alanya'da İspatlı, İshaklı, Aliefendi ve Beyreli köylerini ilgilendiren Gevne Yaylasındaki tapulama sorunu ile ilgili açılmış olan davanın Bozkır Adliyesinde gerçekleşen 29. celsesine gözlemci olarak katıldı.

Duruşmaya ilgili köylerin muhtar ve Avukatları katıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Tuluk;
" Gevne Yaylasının Konya sınırları içerisinde kalmasından dolayı ortaya çıkmış tapulama sorunu uzun yıllardır süregelmektedir. Bizler, Gelecek Partisi Alanya İlçe Teşkilatı olarak, Alanya'nın köylerini de Konya'nın köylerini de ayırt etmeden kendimizden bir parça olarak görüyoruz. Davacı ve davalı olan mahalle sakinleri, birbirlerinin komşusu, akrabası ve kardeşidir. Sevgi tohumları ekip, gönül köprüleri kurarak ve kültürel sınırlarımızı dikkate alarak bu meseleyi hakkaniyetli bir şekilde tatlıya bağlamak en büyük arzumuzdur. Bu meseleyi takip etmeye devam edeceğiz. Karşımızdakinin de hakkını gözetir ve birlikte dostça yaşarsak bu topraklar daha da bereketlenecek." dedi.