Fahri Polislere Belgeleri Verildi

Fahri Polislere Belgeleri Verildi
Alanya'da Öğrenci ve Velilere Trafik Eğitiminin Ardından Fahri Polis Belgeleri Verildi..

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, tarafından ortaklaşa projelendirilen "Okul Geçidi Görevlileri" eğitimi tamamlandı. 6 okulun öğrencileri ve velileri  "Güvenli Trafik Eğitimi" başlığında başlatılan "Okul Geçidi Görevlileri Projesi" kapsamında eğitim gören veli ve öğrencilere yetki belgeleri verildi. 

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü brifing salonunda gerçekleştirilen programda,Okul önlerinde iki gün pratik  eğitilen öğrenci ve velilerden oluşan 12 kişilik grup belgelerini aldı. 

Okul önündeki ve bulundukları yerlerde trafik polisi kadar yetkili olacak olan eğitimli fahri trafik polisleri, okul önlerinde yaya geçidinden gececek öğrencilerin geçişini sağlıyacaklar. Alanya İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Ersoy, salonda yaptığı kısa konuşmasında; "Alanya'da 6 okul kendi okul önlerinde öğrenciler ve veliler tarafından öğrencilerin sağlıklı şekilde geçişlerini sağlıyacaklar bu uygulama her yerde uygulanmaya başladı okul önlerinde görev yapacak velilerimiz ve öğrencilerimize Trafik Polisi arkadaşlarımızda nezaret edecektir. velilerimize ve öğrencilerimize bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Alanya İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Ersoy ve Trafik Denetleme Büro Amiri Burhan Güvez'in katılımıyla dağıtılan belge törenine, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve emniyet personeli katıldı.