Fahri Özdemir'den İlahiyatçı Mustafa Karataş'a okkalı ve tokat gibi cevap

Fahri Özdemir'den İlahiyatçı Mustafa Karataş'a okkalı ve tokat gibi cevap
Türk Diyanet Vakıf-Sen Alanya şube başkanı Fahri Özdemir bir basın açıklaması yayınladı.

Türk Diyanet Vakıf-Sen Alanya şube başkanı Fahri Özdemir bir basın açıklaması yayınladı. Açıklamasında Özdemir şu ifadelere yer verdi;

İlahiyatçı Yazar Mustafa Karataş: “Türkçülük bölücülüktür, haramdır" sözlerini ifade etme acziyetine düşmüştür. Memleketimizde ve Türk dünyasında bir uyanışı görünce Bundan sonra bu arkadaşlardan bu tür beyanları çok duyarız.

Elhamdülillah Müslümanız, Allah'ın kulu, Rasülullah ( SAV) Ümmeti, Yüce Türk Milletinin bir neferiyiz. Hiç kimse Milletin Dini , Milli  Duygularıyla oynamasın. Laf, söz söylemesin. Diline sahip olsun. Elbette üstünlük takvadadır. Milyonlarca Türk Milliyetçisi, üstünlük takvadadır şuuruyla yoğurulmuş bir ihlası yaşamaktadır. 

Senin gibi ırkımızı, cinsimizi, cibiliyetimizi de inkar edemeyiz, edecek kadar da aciz değiliz. Milletin duygularını kaşıma. Yüce Dinimiz İslam'ın belirlemiş, koymuş olduğu kuralları yani helali, haramı çok iyi biliriz. Kafanıza göre takılıp televizyon ekranlarında alkış ve şakşakların galeyanına gelip yeni yeni fetvalar vermeyin. Haddini bil. O sözlerin için özür dile ve sen sen ol asla bir daha ağzına alma. Dilin kemiği yok ama;

Söylemiş olduğunuz o sözlerin hem vebali, hemde hesabı var. Türk olmayı her omuz, her baş, her yürek kaldıramaz. Aynı İlahiyatçı Mustafa KARATAŞ gibi. Ey Karataş unutma; Son Türk Devletinin temeli Türkçülük üzerine atılmıştır. Tanrı Dağı kadar Türk, Hira Dağı kadar Müslümanız. Şu mübarek ayda Şarlatanlığın lüzumu yok.  Bu vebali daha fazla taşıyamazsın. Milyonlarla helalleşmek için ne yaparsın bilemiyorum artık. Vizyonu ve misyonu olan her zaman önce ülkemiz sonra ilkemiz diyen  omurgalı sendika Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak dini ve milli değerlerin korunması için hep dim dik ayaktayız, işte buradayız. Ne Mutlu Türk'üm Diyene. Saygılarımızla.

Fahri Özdemir
Türk Diyanet Vakıf-Sen 
Alanya Tems.