Elikesik Yoluna Bakım

Elikesik Yoluna Bakım
Antalya Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz aylarda sıcak asfaltla kapladığı Elikesik Yolunun birkaç noktasında gerek ağır tonajlı araçların geçmesi, gerekse zemindeki sorunlar nedeniyle bozulan yerlerde bakım ve onarım çalışması yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal alan ekipleri, ilk olarak yolun bozuk olan noktalarını iş makineleriyle temizledi ve alt yapısını düzenledi. Ekipler alt yapısı tamamlanan yolu sıcak asfalt ile kapladı.

Çalışmaları yerinde takip eden Elikesik Mahallesi Muhtarı Yusuf Boz, “ kamyonların sık sık geçmesi ve zeminden kaynaklı olarak kaymak gibi olan yolumuzun bazı bölümleri bozulmuştu. Mahalle halkı ve bizim taleplerimizi değerlendiren ve yolumuza gerekli bakımı yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’e teşekkür ediyorum “ dedi. 
Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “ Elikesik Mahallemize giden grup yolunu geçtiğimiz aylarda sıcak asfaltla kaplamıştık. Bozulan noktalar oldu. Muhtarın ve mahalle sakinlerinin talebi üzerine bozulan yerlere gerekli bakım ve onarımı yaptık “ dedi.