Dereceye Giren Tapu Personeli Kaymakam Tanrıseven'i Ziyaret Etti

Dereceye Giren Tapu Personeli Kaymakam Tanrıseven'i Ziyaret Etti
Alanya Tapu Müdürü Çetin Özdemir ve beraberindeki personel, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti.

Antalya - Burdur - Isparta bölgesindeki 50 Tapu Müdürlüğü arasında  en çok işlem yapan 2 personelin başarı belgesi aldığını ifade eden Tapu Müdür Çetin Özdemir, ''Bilgisayar işletmenimiz Burak Annıkızıl, 2015 yılı en iyi işlem performansları (Satış, İpotek vb.) sıralamasında 3. oldu. Yine bilgisayar işletmenimiz Orhan Budak, 2015 yılı en iyi işlem performansları (Tüm Terkinler, Haciz, Tedbir vb.) sıralamasında 5. olmuştur. Bu mutluluğumuzu paylaşmak için Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven'e ziyarete geldik'' dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN ''DEVLETİN VARLIK SEBEBİ VATANDAŞA HİZMETTİR''

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dereceye giren personelleri tebrik etti.

ALANYA TAPU MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE'DE 19. SIRADA

Kaymakam Tanrıseven, ''Tapu Müdürlüğü personelinin bölge çapında başarı göstermesi bizleri gururlandırdı. Tapu Müdürlüğümüzün bir çok ilden daha fazla yoğunluğu bulunmakta. Türkiye'de yoğunluk bakımından 19. sıradayız. 2015 yılına bakıldığında 41.542 işlem yapılmış. Tapu Müdürlüğü de dahil olmak üzere diğer Kamu Kurum Kuruluşlarında görev yapan memurlarımızın vatandaşlarımıza hoşgörülü ve güler yüzlü olmalılar. Devletin güler yüzünü her zaman göstermeliyiz. Devletin varlık sebebi vatandaşa hizmettir. Özverili çalışan arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum'' dedi.