Demirci ve Zavlak, İmamlı'da yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Demirci ve Zavlak, İmamlı'da yapılan çalışmaları yerinde inceledi
Alanya Belediyesi Meclis Üyeleri CHP’li Demirci ve İYİ Partili Zavlak, İmamlı Mahallesi’nde Antalya Büyükşehir ve Alanya Belediyesi işbirliği ile yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Meclis üyeleri, farklı partili belediyelerin uyum içinde çalışarak halka hizmet edilmesine değindiler.

Millet İttifakı’nın ortakları CHP ve İYİ Partili Alanya Belediye Meclis Üyeleri, yapılan çalışmaları yerinde görmek için sahaya indi. CHP’li üye Erkan Demirci ve İYİ Partili üye Hacı Mevlüt Zavlak, Antalya Büyükşehir ve Alanya Belediyesi arasında gerçekleşen işbirliği neticesinde İmamlı Mahallesi'nde başlatılan 12 km’lik asfalt çalışmalarını yerinde görüp Muhtar Yakup Avara'dan mahalleye ilişkin ayrıntılı bilgi aldılar. Meclis üyeleri, farklı partilere mensup CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi ve MHP’li Alanya Belediyesi’nin uyum içinde çalışmalarına dikkat çektiler. 

BÖCEK VE YÜCEL’İN UZLAŞI TAVRI 
Zavlak, “Amaç vatandaşa hizmet etmek olunca birlikte iş yapabilme iradesini ortaya koyan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek ve Alanya Belediye Başkanı Sayın Adem Murat Yücel'in bu uzlaşılı tavrı sayesinde uzun süredir çözüm bekleyen bir sorun daha ortadan kalkmış oldu. Umuyoruz ki Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyemiz arasındaki uyum devam eder ve kazanan halkımız olur. Hem İmamlı Mahallemizin genç ve çalışkan muhtarı Sayın Yakup Avara'ya hem de sahada çalışan ekiplerimize teşekkür ediyor kolaylıklar diliyorum” dedi. 

KAVGA ETMEDEN ÇALIŞMANIN ÖRNEĞİ   
Demirci ise “Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ve Alanya Belediyesi işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilmekte olan yaklaşık 12 km'lik sathi kaplama asfalt yapım işi farklı partilere mensup belediyelerin de kavga etmeden ortaklaşa çalışabileceğinin en güzel göstergesi. Sen ben yok biz varız, biz birlikte yaparız ilkesiyle yola çıkan Muhittin ve Adem başkanlarımıza, ayrıca bizlere mahallesinin sorunlarını detaylarıyla aktaran sayın muhtarımıza partim ve şahsım adına teşekkür ederim. Planlı kurallı ve kimlikli kentlerde buluşmak dileğiyle” şeklinde konuştu.