CHP’den LGS’ye girecek öğrencilere mesaj

CHP’den LGS’ye girecek öğrencilere mesaj
CHP İlçe Başkanlığı LGS’ye girecek öğrencilere başarı mesajını bir görselle birlikte iletti.

CHP Alanya İlçe Başkanlığı'ndan yapılan mesajda şu açıklamalara yer verildi. “Değerli öğrenciler, cumartesi günü yapılacak olan liselere giriş sınavında (LGS), hepinize üstün başarılar dileriz. 
Sınava girecek kardeşlerimizin ve ailelerin corona virüsle ilgili gerekli önlemleri alarak morallerini yüksek tutmaları ve sınava odaklanmaları çok önemlidir. 
Vatandaşlarımızın da sokağa çıkma kısıtlamasına uyarak sınava girecek olan kardeşlerimizin dikkatlerinin dağılmaması konusunda hassas davranması gerekmektedir.  Özellikle de sınav yapılacak olan okul bölgelerinde gürültü, müzik, araç sesi, korna sesi vb. konsantrasyonu etkileyen davranışlardan uzak durmalıyız. 
Maalesef eğitim sistemimizdeki süregelen yanlışlar çocukların ilgi ve yeteneklerini değerlendirmekten uzak olmanın yanında onların eğitim hayatını tek bir sınava bağlayarak çocuklarımız ve velilerimiz üzerinde stres ve kaygı bozukluklarına neden olmaktadır. Çocuklar çocukluklarını doya doya yaşayamadan hep bir sınav kaygısı ile büyümektedir. Genel merkezimiz çocukların daha sağlıklı ve devamlı bir eğitim sistemine kavuşmalar için çalışmalar yapmaktadır. 
Ulaşım konusunda tüm tetbirler BŞB  tarafından, ulaşımla ilgili oda başkanlarımız tarafından ve de ilgili Kooperatif yönetimi tarafından alınmıştır. 
Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz."