CHP Alanya İlçe Örgütünden Konyaaltı'na başsağlığı ziyareti

CHP Alanya İlçe Örgütünden Konyaaltı'na başsağlığı ziyareti
CHP Alanya İlçe Örgütü Konyaaltı Gençlik Kolları Baskanı Deniz Demiral'in vefatı dolayısıyla Antalya'ya giderek Konyaaltı İlçe ve Antalya İl Örgütüne taziye ziyaretinde bulundu.

CHP Konyaaltı İlçe Başkanlığında Alanya ekibini Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, ilçe kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri karşıladı. 
Geçtiğimiz günlerde elim bir trafik kazası sonucu hayatını  kaybeden Deniz Demiral'in vefatı nedeniyle derin bir üzüntü duyduklarını belirten Karadağ, sonrasında da Silifke'de bir gencimizi kaybetmenin açısını yaşadıklarını belirtti.

 Antalya İl Başkanlığına Ziyaret 
Konyaaltı İlçe Başkanlığı sonrasında Antalya İl Başkanlığına giden CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri orada İl Başkanı Nuri Cengiz'e de başsağlığı dileklerini ileterek, Alanya, Antalya ve Türkiye gündemi ve yapılması gerekenler hakkında sohbet ettiler.
Ardından Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz'a başsağlığı ziyareti yapan Alanya ekibi, daha sonra da Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci'yi ziyaret ederek CHP'nin kadın politikaları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.