Büyükşehirden Bimekan’daki evsizlere kuaför hizmeti

Büyükşehirden Bimekan’daki evsizlere kuaför hizmeti
Antalya Büyükşehir Belediyesi sokaklarda yaşamak zorunda kalan evsizleri dondurucu soğuklarda Bimekan’da sıcak bir yuva ortamında ağırlamaya devam ediyor. 110 vatandaşın kaldığı Bimekan’da evsizlere kuaför hizmeti de veriliyor.

Büyükşehir Belediyesi, dondurucu soğukların etkili olduğu Antalya’da sokakta yaşamlarını sürdüren evsiz vatandaşlara kucak açtı. Kaderine terk edilmeyen evsizler, kış mevsimi boyunca Bimekan’da misafir ediliyor. 110 evsiz vatandaşın faydalandığı Bimekan’da sıcak bir yuva ortamı sunuluyor. Vatandaşların beslenme, barınma, temel sağlık, ilaç, bakım, hijyen ve giyim gibi temel ihtiyaçları karşılanıyor.

KUAFÖR HİZMETİ
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Mobil Kuaför ekibi de  düzenli olarak Bimekan’ı ziyaret ederek vatandaşların saç kesimini yapıyor. Evsiz vatandaşları istedikleri gibi tıraş eden kuaför ekibi sakal kesimi de gerçekleştiriyor. Bimekan’da aldıkları hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren evsiz vatandaşlar, kış mevsiminde kendilerine kucak açan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.