Büyükşehir dezenfekte çalışmalarını titizlikle sürdürüyor

Büyükşehir dezenfekte çalışmalarını titizlikle sürdürüyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve tüm ilçelerde koronavirüs önlemleri kapsamında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri, ilçede günlük hayatın devam ettiği kamu kurum ve kuruluşları, adliye, toplu ulaşım araçları, okullar, muhtarlık ofisleri, sağlık kuruluşları, Covid-19 önlemleri kapsamında sık sık dezenfekte ediliyor. Ekipler, 112 sağlık istasyonları, otobüs duraklarını, otobüs terminali, peronları ve vatandaşların sık kullandığı alanları da düzenli olarak dezenfekte ediyor. Alanya’da 20 kişiden oluşan 10 ekiple çalışmalar düzenli olarak yapılıyor. Ekipler Alaaddin Keykubat Üniversitesi'ne bağlı fakülte ve yüksek okullar ile öğrenci yurtlarında da dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

ELMALI’DA DEVLET HASTANESİ DEZENFEKTE EDİLİYOR
Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı Elmalı Hizmet Birimi ekipleri de vatandaşların yoğun olarak kullandıkları bölgelerde virüsün yayılmaması için dezenfekte çalışması yapıyor.
Elmalı'da dezenfekte edilmedik yer bırakmayan ekipler, Elmalı Devlet Hastanesi'nde ise günde iki defa dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor. Sabah hastanenin her yeri dezenfekte edilirken, mesai bitiminden sonra da yine dip tırnak dezenfekte ediliyor. Yapılan çalışmalar vatandaşların takdirini topluyor.

GAZİPAŞA’DA TİTİZLİKLE SÜRÜYOR
Antalya Büyükşehir ve Gazipaşa Belediyesi işbirliğiyle tüm cadde ve sokaklar ile vatandaşların ortak kullanım alanlarında dezenfeksiyon çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Yalnızca sokaklarda değil, insanların yoğun olarak geçtiği caddelerde, duraklarda, dükkân önlerinde ve parklarda da dezenfeksiyon çalışmaları yapılıyor. Kemer İlçesi’nde de jandarma karakolları, 112 Acil Servis Merkezi, Kemer Otogarı ilaçlanarak, dezenfekte edildi.