"Bütün birimlerimizle Ramazan ayına hazırız"

"Bütün birimlerimizle Ramazan ayına hazırız"
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ramazan ayı öncesi Zabıta amirleriyle bir araya gelerek tedbir ve yapılacak çalışmalar hakkında bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel bu gece başlayacak Ramazan ayı öncesi, Zabıta Biriminden sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal ve bölge zabıta amirlerinin yer aldığı bir toplantı gerçekleştirdi. Salı Pazarı içerisinde yer alan Alanya Belediyesi Zabıta Merkez Birimi’nde gerçekleştirilen toplantıda, Ramazan ayı için alınan tedbirler ve yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapıldı.

YÜCEL: “BÜTÜN BİRİMLERİMİZLE RAMAZAN AYINA HAZIRIZ”

Toplantının ardından bir açıklama yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi’nin bütün birimleriyle Ramazan ayına hazır olduğunu belirtti. Başkan Yücel; “Alanya Belediyesi olarak bütün birimlerimizle Ramazan ayı öncesi hazırlıklarımızı tamamladık. Bugün de Zabıta Müdürümüz ve bölge amirlerimizle bir araya gelerek Ramazan ayı öncesi son çalışmalarımızı, tedbirlerimizi ve hazırlıklarımızı değerlendirdik. Ramazan ayının Ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyor, herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum.” dedi.