Böcek, ‘Halk Et Tırımız ilçeleri gezecek’

Böcek, ‘Halk Et Tırımız ilçeleri gezecek’
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de ilk olacak bir projeyi hayata geçiriyor. Halk Et Mobil Satış Mağazası hizmete giriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Halk Et Mağazalarının yanı sıra, Halk Et Mobil Satış Tırı ile de her bölgeye ulaşarak vatandaşı sağlıklı, hijyenik ve ucuz etle buluşturacaklarını söyledi. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, halkın sağlıklı, hijyenik ve daha ucuz et tüketmesine olanak sağlayan Halk Et şubelerinin her ilçede açılması için çalışmalarını sürdürürken, Türkiye’de ilk olacak bir projeyi de hayata geçiriyor. Başkan Böcek, Kepez ve Manavgat’ta açılan, Alanya’ya da Nisan ayında hizmete girecek olan Halk Et Satış Mağazaları’nın yanı sıra diğer kırsal bölgelerin projeden hızlı bir şekilde faydalanabilmesi için Mobil Halk Et Projesi hazırladı. Başkan Muhittin Böcek, ANET A.Ş tarafından özel dizayn edilecek Halk Et Satış Tırı’nın ilçelerde kurulacak pazar yerlerine park edeceğini ve halkın sağlıklı, kaliteli ucuz et ihtiyacını karşılayacağını söyledi.

SABİT MAĞAZADAN FARKI YOK
Nüfus yoğunluğu az olan ilçe ve beldelerde vatandaşa Halk Et Tırı ile hizmet verileceğini belirten Başkan Böcek, “Mobil Halk Et Tır Mağazası içerisinde yönetmeliklere uygun şekilde soğuk odası, satış ünitesi, jeneratör, temiz ve atık su depoları yer alıyor. Sabit mağazalarımızın tüm konforunu içinde barındıracak olan Halk Et Mobil Tırımız, doğu ve batı ilçelerimizin semt pazarları ve kent meydanlarında Antalyalılara hizmet verecek” dedi.  

YAKINDA HİZMETE GİRECEK
Halk Et’te satışa sunulan hayvanları Antalyalı yetiştirici ve çobanlardan aldıklarına dikkat çeken Başkan Böcek, “Yerelden kalkınalım dediğimiz tam da budur. Hayvanlarımızı direkt çobanlarımızdan alıyoruz. Esnafımız, vatandaşlarımız kazansın düşüncesiyle hareket ediyoruz” diye konuştu. Halk Et Mobil Satış Tır dizaynının devam ettiğini, en kısa sürede hizmete başlayacaklarını belirten Başkan Böcek, Antalyalı hemşerilerine söz verdiği hizmetleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.