Belediye Personeline Sağlık İndirimi

Belediye Personeline Sağlık İndirimi
Alanya Belediyesi ile Kemer Medikal Center Özel Sağlık Hizmetleri Tur ve Tic. A.Ş.’ye bağlı Özel Alanya Anadolu Hastanesi arasında sağlık protokolü imzalandı. Protokol kapsamında Alanya Belediyesi personelleri, Özel Alanya Anadolu Hastanesi’nin sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanacak.

Alanya Belediyesi ile Özel Alanya Anadolu Hastanesi arasında belediye personeline yönelik sağlık indirimi protokolü imzalandı. İki kurum arasında gerçekleşen protokolü, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Kemer Medikal Center Özel Sağlık Hizmetleri Tur ve Tic. A.Ş. adına Özel Alanya Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Dr. Bekdaş Tekin imzaladı.

BAŞKAN YÜCEL EMEKLİLERİ UNUTMADI

Alanya Belediyesi ile Kemer Medikal Center Özel Sağlık Hizmetleri Tur ve Tic. A.Ş. arasında yapılan sağlık protokolü, belediye personeli (memur, sözleşmeli, kadrolu işçi, hizmet alım personeli) ile bu çalışanların bakmakla mükellef oldukları eş, çocuk, anne ve babayı kapsıyor. Ayrıca Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in isteği ile protokolden yararlanabilecekler listesine, Alanya Belediyesi’nden emekli olan kişiler de eklendi. Özel Alanya Anadolu Hastanesi’nde geçerli olacak indirimli fiyatlardan yararlanmak isteyen belediye personeli, Personel Kimlik Kartı-Emekli Kimlik Kartı ya da idareden alacakları Hizmet Belgesi’ni ibraz ederek bu hizmetten yararlanabilecek.

MUAYENE, TETKİK VE TAHLİLDE %50 İNDİRİM

Kemer Medikal Center Özel Sağlık Hizmetleri Tur ve Tic. A.Ş. kurumu tarafından çalışanlara sunulan sağlık hizmetlerinden; ayakta ve yatarak muayene, tetkik ve tahlil hizmetlerinde %50, ameliyatları da kapsayan paket hizmetlerde ise % 25 indirim uygulanacak.

YÜCEL: “HER İKİ KURUMA DA HAYIRLI OLSUN”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kemer Medikal Center Özel Sağlık Hizmetleri Tur ve Tic. A.Ş. ile yapılan protokolü değerlendirirken şu ifadeleri kullandı: “Belediyemiz bünyesinde çalışan bütün personelimiz ve belediyemizden emekli olan kişiler, bu protokolle Özel Alanya Anadolu Hastanesi’nde indirimli olarak tedavi olabilecekler. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Alanya Belediyesi personeline hizmet vermekten dolayı mutluluk duyacaklarını söyleyen Özel Alanya Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Dr. Bekdaş Tekin de, antlaşmanın hayırlı olmasını diledi.

İki kurum arasında imzalanan bu protokol hükümleri, Kemer Medikal Center Özel Sağlık Hizmetleri Tur ve Tic. A.Ş. ‘ne bağlı hastanelerde de geçerli olacak. Bu protokolün, tarafların uygun göreceği süreye kadar devam edeceği açıklandı.