Batuhan Filiz'den 19 Mayıs mesajı

Batuhan Filiz'den 19 Mayıs mesajı
İYİ Parti Alanya Gençlik Politikaları Başkanı Batuhan Filiz, 19 Mayıs Atatürk'ün Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

"Ümitsizliğin üzerine doğmuş bir güneş, milletin kurtuluşu, bağımsızlığın mimarı! 

Tarih 19 Mayıs 1919, işgal ve zulüm içindeki Anadolu'ya bir çift mavi göz umut ışığı oluyor.
Ulu Önder Samsun'da, Türk'ün dünyaya baş kaldırışının ilk adımı, bağımsızlığın, demokratik Türkiye Cumhuriyeti'nin başlangıcı bugün. 

Atatürk, her türlü baskı ve zorbalığa rağmen Anadolu'nun şeref direnişini başlattı bugün. Hatta onun için o kadar önemliydi ki, bazı kaynaklara göre doğum günü ilan etti ve bugünü biz gençlere bayram olarak armağan etti. 

Bizler, Mustafa Kemal Atatürk'ün evlatları olarak; aynı kan, aynı fikir ve aynı irade ile Türk'ün bağımsızlığı, şeref ve haysiyeti için canımız pahasına mücadele edeceğiz. Varlığımızı Türk varlığına armağan edeceğiz. 

Bizler, İYİ Gençlik olarak Damad Ferid'lere karşı Mustafa Kemal olacak Türklük Gurur ve Şuuru ile her alanda mücadele edeceğiz. Gençliğimiz ve davamızı Hasan Tahsin'in ilk kurşunu kadar değerli bilip milli değerlerimizden bir saniye bile kopmayacağız. 

Bizler, Samsun'da Mustafa Kemal olacak, ülkenin aydınlık geleceğini inşa edeceğiz.
Her kayıkta kürek çekenlerden değil, Bandırma Vapurunda Milleti için çile çekenlerden olacağız. 

Yüce Türk Milleti ve Türk Gençliği'nin 19 Mayıs Atatürk'ün Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının manevi huzurlarında saygı ile eğiliyoruz. "