Başkana Hizmet Teşekkürü

Başkana Hizmet Teşekkürü
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu sabah Mahmutlar’da Kargıcak, Mahmutlar, Kestel, Gözüküçüklü, Yaylalı, Guzyaka Uzunöz, Gümüşkavak ve Yalçı muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıda mahalle muhtarları yapılan hizmetler için Başkan Yücel’e teşekkür ettiler.

Mahmutlar Şantiye binasında düzenlenen istişare toplantısına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, mahalle muhtarları ve birim müdürleri katıldılar. 9 mahalle muhtarının katıldığı toplantıda mahallelere yapılan yatırımlar ve projeler konuşuldu.

Mahallelerine yapılan hizmetler için Başkan Yücel’e teşekkür eden mahalle muhtarları, ‘’İki yıldır mahallemize yapılan hizmetler için Alanya Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz. Yollarımız dört dörtlük yapıldı. Alanya Belediyesi’nin hizmetlerinden mahalle halkımız ve biz muhtarlar memnunuz. Başkanımızın öncülüğünde yapılan hizmetler öncelikle insan odaklı, bu anlamda özellikle mahalle halkımız Alanya Belediyesi’nin çalışmalarını takdirle karşılıyor.’’ dedi.

   “MAHALLEMİZE HİZMET AKIYOR”

Yaylalı Mahallesi’nin son iki yılda Alanya Belediyesi’nde hizmet almaya başladığını ve mahalle halkının oldukça memnun olduğunu belirten Yaylalı Mahallesi Muhtarı Sait Şahin, ‘’Yaylalı ve diğer mahallelere yapılan yatırımları takip ediyorum. Mahallelere hizmet akıyor diyebilirim. Mahallemiz ile ilgili her hangi bir sorunumuza ve talebimize anında cevap veriliyor. Yapılan bu hizmetler de beni ve mahalle halkımı memnun ediyor. Ben mahallem adına başta Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederim.’’ dedi.

Alanya merkez ve kırsal mahallelere olan yatırımların belirli bir program dâhilinde yaz kış demeden devam edeceğinin altını çizen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘’Alanyamız ve mahalleleri en güzel hizmeti hak ediyor. Amacımız mahallelerimize olan yatırımların sürekliliği ve kalıcı olması. Yatırımlarımız artarak devam edecek.’’ dedi.