BAŞKAN YÜCEL’DEN DOĞAYA DUYARLI PROJE

BAŞKAN YÜCEL’DEN DOĞAYA DUYARLI PROJE
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca yapılan düzenleme kapsamında 1 Ocak 2019'dan itibaren plastik alışveriş poşetlerinin tüm satış noktalarından ücretli olarak temin edilecek olmasından dolayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in emriyle vatandaşlara dağıtılması için ‘’bez torba’’ yaptırıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı"nca yapılan düzenleme kapsamında 1 Ocak 2019"dan itibaren plastik alışveriş poşetlerinin tüm satış noktalarından ücretli olarak temin edilecek olmasından dolayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in emriyle vatandaşlara dağıtılması için ‘’bez torba’’ yaptırıldı.

400 yılda doğaya karışabilen poşetlerin yerine dönüşümü kolay ve pratik olan, bez torbalara geçilmesine destek olmak için Alanya Belediyesi olarak bez torba yaptırdı. Alanya Belediyesi farkındalık yaratmak için pazartesiden itibaren pazaryerleri ve zincir marketlerin önlerinde dağıtımına başlayacak. ‘’Dönüştürüyorum Alanya’mı Seviyorum ‘’ sloganı ile yolan çıkan Alanya Belediyesi bez torbaların üzerine de sloganı bastırdı.

ADEM MURAT YÜCEL:’’YARARLI HER ÇALIŞMANIN ARKASINDAYIZ’’

Adem Murat Yücel:’’ Alanya Belediyesi Sosyal Belediyecilik alanında emin adımlarla ilerlemekte. Şikayet eden değil, çözüm üreten bir belediye olarak doğamızı ve çevremizi korumak için başlatılan bu uygulamanın arkasındayız. Desteğimizi göstermek için bu şekilde bir çalışma başlattık. Yararlı her çalışmanın arkasındayız elimizden gelen bütün desteği vereceğiz. Her şey gelecek nesiller için ’’ dedi.