BAŞKAN YÜCEL VATANDAŞLARIN YENİ YILINI KUTLADI “2018 HİZMET YILI OLDU”

BAŞKAN YÜCEL VATANDAŞLARIN YENİ YILINI KUTLADI  “2018 HİZMET YILI OLDU”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaptığı yazılı açıklamayla vatandaşların yeni yılını kutladı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaptığı yazılı açıklamayla vatandaşların yeni yılını kutladı. 2018 yılının hizmet yılı olduğunu vurgulayan Başkan Yücel; “2014’te vatandaşlarımızın teveccühü ile birlikte bütün benliğimizle üzerimize aldığımız sorumluluğu, bu senede ilk günkü istek ve heyecanla yıl içerisinde yapmış olduğumuz projelerimizle 2018’i de hizmet yılı olarak geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Daha tecrübeli, birbiriyle kenetlenmiş ekip arkadaşlarım ve ben her yıl olduğu gibi

“TAAHHÜTLERİMİZİN DIŞINDAKİ PROJELERE DE İMZA ATTIK”

2014 yerel seçimlerinde vatandaşlara verdiği taahhütlerin dışında da birçok projeye imza attıklarını vurgulayan Başkan Yücel; “Yalnızca yol, köprü, altyapı çalışması yapan belediye zihniyetini aşarak şehrimizi sosyal donatı alanlarıyla donattık; eğitime verdiğimiz destekle geleceğimizi güvence altına aldık. Verdiğimiz taahhütlerin dışında da projelere el attık. Alanya’nın 37 yıllık Teleferik hayalini gerçekleştirdik. Alanyamızın ihtiyacı yeni belediye binası inşasına başladık ve meydan projemizi ihale aşamasına getirdik. Onlarca hizmet, yüzlerce yeni projemizle 2019’da da Alanya halkına hizmet etme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.” dedi.

“2019, ALANYAMIZ ADINA MUHTEŞEM BİR YIL OLSUN”

2019’un Alanya için hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Yücel; “2019’un öncelikle Alanyamız adına muhteşem bir yıl olmasını diliyorum. Siz değerli vatandaşlarımızın sağlıklı, bereketli ve mutlulukla dolu bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum. Hepimizin adına kalbimizde sevginin, evimizde huzurun, işimizde bereketin dolu dolu olduğu güzel bir yıl olsun…” dedi.