Başkan Yücel, Rehabilitasyon Merkezini Ziyaret Etti

Başkan Yücel, Rehabilitasyon Merkezini Ziyaret Etti
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Demirtaş Mahallesi’nde inşaatı devam eden Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulundu. Tesislerin yapımının tamamlandığı Barınakta üniteleri inceleyen Başkan Yücel, Yeni barınakta bundan sonraki süreçte çevre düzenlemesi için Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından çalışma yapılacağını söyledi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Demirtaş Mahallesi’nde, Orman Genel Müdürlüğü’nden tahsisi yapılan 24 dönüm alan içerisinde faaliyet gösterecek Sahipsiz Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Barınaktaki hayvanlar için yapılan üniteleri gezen Başkan Yücel, beraberindeki heyete yeni barınağa taşınma aşamasına geçilmesi için gerekli çalışmaların yapılması talimatı verdi. Başkan Yücel, çevre düzenleme çalışmalarının da bir an önce başlatılmasını istedi.

Kalebet

width="625" alt="" src="https://www.alanyagazetesi.com/images/upload/474193824.JPG" />

Demirtaş Mahallesi’nde geçtiğimiz Temmuz ayında temeli atılan Sahipsiz Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi hayvan refahını sağlayacak modern tesisleri bünyesinde barındırıyor. Kedi ünitesi, 2 adet köpek bakım evi, hayvan bakım ünitesi ve klinik ünitesi olmak üzere 5 binadan oluşan merkez,  karantina bölümü, hasta bakım bölümü, yavrulu anne bölümü, hayvan müşahede bölümü, muayene odası, ameliyat odası,  gıda ve soğuk hava depolarıyla bölgenin en kapsamlı hayvan barınakları arasında yerini alacak.