Başkan Yücel'den Öğrenci Yurdu Ziyareti

Başkan Yücel'den Öğrenci Yurdu Ziyareti
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Oba Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret ederek kız öğrencilerin öneri ve isteklerini dinledi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, merkeze uzak mahallelerdeki öğrencilerin barınma sorununu çözmek için Oba Mahallesi’nde inşa edilen, Alanya Belediyesi Oba Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti. Başkan Yücel’e ziyarette Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül ve Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi Psikologu Esra Yemez eşlik etti.

YÜCEL: “EĞİTİM HERKESİN HAKKI”

Alanya Belediyesi Oba Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan kız öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Yücel, eğitimin önemine vurgu yaparken şunları söyledi: “Alanya Belediyesi olarak merkezdeki vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmetleri kırsaldaki vatandaşlarımıza da vermeye gayret gösteriyoruz. Eğitim, geleceğimizin olmazsa olmazıdır. Bu nedenle kırsal bölgelerdeki mahallelerimizde ikamet eden kız öğrencilerimizin okullarına daha rahat erişebilmesi için yurdumuzu inşa ederek hizmete sunduk.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL TEŞEKKÜR MEKTUBUNU UNUTMADI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi Oba Kız Yurdu’ndaki öğrencilerin gönderdiği teşekkür mektubunu unutmadı.

Başkan Yücel, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında açılan Alanya Belediyesi Oba Kız Öğrenci Yurdu’na yerleşen öğrencilerin yazdığı mektubu hatırlatarak öğrencilere teşekkür etti. Başkan Yücel, mektupta yer alan; ‘’Bizler okuyup öğrenmek; gelecekte iyi yerlerde olabilmek için ailemizi, evimizi bırakıp buraya gelmek zorundaydık. Siz bu yurdu yaptırıp, ihtiyacımız olan bütün imkânları sağladınız. En önemli ihtiyacımız olan ulaşım ve barınmada sizin sayenizde ortadan kalktı. Bu yüzden size çok teşekkür ederiz. Çoğumuz yıllardır yurtta kalıyoruz ama hiç birimiz böyle güzel, temiz ve en önemlisi öğrencilerin bu kadar önemsendiği bir yurtta kalmamıştık. Size söz veriyoruz bu emeklerinizi boşa çıkarmayacağız. Hepimiz derslerimize çok çalışıp başarılı olacağız. Bize sıcak aile ortamını da sağladığınız için tüm arkadaşlarım adına size teşekkür ederim.’’ ifadeleri için bütün öğrencilere teşekkür etti.  

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kız öğrencilerin yurtla ilgili öneri ve ihtiyaçlarını dinlerken isteklerinin en kısa zamanda yerine getirileceğini söyledi.