Başkan Yücel'den kurban kesim noktalarına ziyaret

Başkan Yücel'den kurban kesim noktalarına ziyaret
Alanya’da bayram havası sabahın erken saatlerinde başladı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kurban kesim noktalarını tek tek ziyaret ederek hem vatandaşla bayramlaştı hem de denetleme yaptı.Yücel,bayramın maske ve mesafe kuralları çerçevesinde gerçekleşmesini belirterek vatandaşı aşı olmaya davet etti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,vatandaşlarla birlikte bayram namazını kıldı.Bayram namazından sonra kurban kesim noktaları Mahmutlar’dan sırasıyla başlayıp Gazipaşa dolmuş durağı,Eşkilik,Payallar-Konaklı ve diğer özel kesim alanlarını ziyaret edip denetim yaptı.Gerçekleşen ziyaret sırasında ise vatandaşlarla bayramlaştı.

ÜCRETSİZ KESİLİYOR

Tüm vatandaşların Kurban Bayramını kutlayan Yücel, “Tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum.Vatandaşlarımızın bu bayramı sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçirmesi için çalışıyoruz.Tarım İlçe Müdürlüğü, Veteriner hekimleri ve Çevre Sağlık Müdürlüğü’nün  kontrolleri çerçevesinde gerçekleşen kesimde müracaat eden tüm vatandaşların kurbanlıkları ücretsiz kesiliyor”dedi

VAR GÜCÜYLE ÇALIŞIYOR

Eksiklerin giderilmesi için  çalıştıklarını belirten Yücel,”Bende kesim noktalarına tek tek gitmeye çalışıyorum.Elimizden geldiğince vatandaşlarımızın eksiklerini ve ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Bugüne kadar yaptık bundan sonra da yapacağız”ifadelerine yer verdi.

KURALLARA UYALIM ÇAĞRISI

Bayramlaşmanın pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirmenin önemli olduğunu vurgulayan Yücel”Bayramlar birbirimizle hasret gidermektir, sarılmaktır. Gönül isterdi ki daha renkli olsun sarılarak,kucaklaşarak bayramlaşalım ama içinde bulunduğumuz pandemi sebebiyle hijyen koşullarına uyarak bayramlaşalım”dedi.

VAKALAR TIRMANIŞTA

Her yerde olduğu gibi Alanya’da da vakaların arttığını belirtenBaşkan  Yücel”Hastalık tekrar tırmanışa geçti.Toplumda çok fazla rahatlama var henüz her şey bitmedi, kötü günlerin tekrar gelmemesi için maske mesafe ve hijyen kurallarına sıkı bir şekilde uyalım” ikazında bulundu.

AŞIYA DİKKAT ÇEKTİ

Aşılanmanın önemini vurgulayan Yücel”Aşı yok diye feryat ediliyordu ama şuan aşıdan kaçılıyor.Bizleri aydınlık bir gelecek bekliyor, hem kendi sağlığımız hem de sevdiğimiz insanların sağlığı için bir an önce aşılarımızı yaptıralım” çağrısında bulundu.

GELENEK SÜRDÜ

Başkan yücel her bayram olduğu gibi Kurban kesim alanlarında bayramlaştığı çocuklara harçlık geleneğini ise sürdürdü.