Başkan Yücel'den 29 Ekim Mesajı

Başkan Yücel'den 29 Ekim Mesajı
“CUMHURİYETİMİZ EBEDİYEN YAŞAYACAKTIR” Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, “Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 93’üncü yıldönümünü büyük bir sevinç ve gururla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhuriyet, demokrasi ve özgürlüğün temelidir ve sonsuza dek yaşayacaktır.”dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Başkan Yücel, mesajında vatanın bölünmez bütünlüğüne vurgu yaparak, Alanya halkı başta olmak üzere tüm vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

Açıklamasında vatanın bölünmez bütünlüğüne ve ulusun birliğine her zamankinden daha çok ehemmiyet verdiklerine vurgu yapan Yücel, yaptığı basın açıklamasında şunlara yer verdi:

“Türk milletinin Atatürk’ün çevresinde kenetlenmesiyle yürütülen Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlanması ve ardından Cumhuriyetin kurulması, tarihte ender kaydedilen bir başarıdır. Kurtuluş Savaşı, milletimizin var olma savaşı, Cumhuriyet ise, yeniden dirilişin simgesidir.

Cumhuriyetimiz hiç kuşkusuz, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olarak ebediyen yaşayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa gömmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, ülkemizin ve Alanya halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutluyorum.” dedi.