BAŞKAN YÜCEL, ANTALYA’DA DA TANITILDI

BAŞKAN YÜCEL, ANTALYA’DA DA TANITILDI
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ardından dün de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyuna tanıtıldı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ardından dün de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyuna tanıtıldı.

Recep Tayyip  Erdoğan, dün Antalya’da gerçekleşen Ak Parti Antalya Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda partisinin ve Cumhur İttifakı kapsamında MHP’nin adaylarını  kamuoyuna açıkladı.

ANTALYA’YA AKIN ETTİLER

Dün Antalya’da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan katıldı. Yüzlerce partilinin yanı sıra Alanyalı vatandaşlar başkan Yücel’i yalnız bırakmayarak Antalya’ya akın ettiler.

“ADEM MURAT YÜCEL"İ DESTEKLİYORUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı’nın ortak adayı olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i sahneye davet ederek partililerinden destek istedi.

Ak Parti olarak Alanya’dan aday çıkartmayacaklarını belirten Erdoğan,  “Antalya’nın en büyük ilçelerinden birisi, belki de en büyüğü Alanya. Ak Parti olarak Alanya’dan aday çıkarmıyoruz. Cumhur İttifakı kapsamında MHP’nin ortak adayı Adem Murat Yücel’i destekliyoruz. Değerli kardeşlerime şunu özellikle söylemek istiyorum. ‘Cumhur İttifakı’ dediğimiz bu bütünleşme pazara kadar değil, inşallah mezara kadar bir yolculuk olacak. Dolayısıyla oy verirken ‘acaba’ diye bir soruyu sormak yok. Hayırlı olsun” dedi.

 YÜCEL: “PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN SAHALARDAYIZ”

Cumhur İttifakı’nın ortak adayı olarak bugünden itibaren tam anlamıyla sahaya ineceğini belirten Yücel, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Cumhur İttifakı’nın ortak adayı olarak takdim edildiğim, Ak Parti Antalya Belediye Başkan Adayları Tanıtım Programı’na katıldık. Alanya’dan gelerek bizleri yalnız bırakmayan bütün vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. 5 yıldan beri sahadayız, meydanlardayız. Halkımızla bütünleşerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. 5 yıl boyunca yerel yönetim olarak hizmetlerimiz olduğu gibi, Pazartesi gününden itibaren de siyasi olarak sahalarda olacağız. Dün vardık, bugün varız, yarında olacağız” diye konuştu.