Başkan Yücel Anneler Gününü Kutladı

Başkan Yücel Anneler Gününü Kutladı
Alanya Belediye Başkanı Yücel, “Evlatlarını koşulsuz seven, şefkatin ve merhametin sembolü, her şartta evlatlarına kol kanat geren baş tacımız annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 9 Mayıs Pazar Günü kutlanacak Anneler Günü’yle ilgili bir mesaj yayınladı. “Evlatlarını koşulsuz seven, şefkatin ve merhametin sembolü, koruyan, kollayan ve evlatlarına kol kanat geren baş tacımız annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyorum” diyen Belediye Başkanı Yücel, sağlıklı bireylerin, sağlıklı ailelerin, güçlü toplumların arkasında güçlü bir annelik duygusu olduğunu ifade etti.

Başkan Yücel kutlama mesajında, “Eğitim ailede başlar; annelerimiz çocuklarının ilk öğretmenidir. Annelerimiz fedakâr, özverili ve kutsaldır. Çocuklarına ve ailesine hiç karşılık beklemeden kol kanat geren anneler, çocuklarına topluma karşı saygı ve hoşgörüyü aşılar. Sağlam karakterli ve şefkatle yetişen çocuklar toplumun aynasıdır. Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) de ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ der. Annelerimize layık evlatlar olduğumuz müddetçe, onların gönüllerini hoş tuttuğumuz sürece iyi bir insan, iyi bir toplum, iyi bir devlet oluruz. Hayatlarını ailelerine adayan, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyor, ellerinden öpüyorum” dedi.