Başkan Vekili Mehmet Kula, Belediye Çalışmalarını Denetledi

Başkan Vekili Mehmet Kula, Belediye Çalışmalarını Denetledi
Alanya Belediye Başkan Vekili Mehmet Kula, Mahmutlar Mahallesi’nde devam park, şantiye yemekhanesi inşaatı ve yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Alanya Belediye Başkan Vekili Mehmet Kula, bu sabah Mahmutlar şantiyesini ziyaret etti. Mahmutlar şantiye sorumlusu Yusuf Akın’dan doğu bölgelerinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Vekili Mehmet Kula, daha sonra Mahmutlar Mahallesi’nde yapımı devam eden parke, yol ve park çalışmalarını denetledi.

Başkan Vekili Kula ilk olarak Mahmutlar Mahallesi’nde 135. sokakta sürdürülen parke ve kaldırım çalışmasını inceledi. Burada yetkililerden bilgi alan Başkan Vekili Kula, Alanya Belediyesi olarak aynı anda, kırsal ve merkez mahallelerde yol açma, kaldırım, sosyal alanlar ve altyapı çalışmalarının devam ettiğini belirterek, amaçlarının, tüm vatandaşların yaşam kalitesini  modern ve sürdürülebilir bir hale getirmek olduğunu söyledi.

Başkan Vekili Mehmet Kula daha sonra, Mahmutlar Mahallesi’nde devam eden park ve yeşil alan çalışmalarını denetledi. Parkın bitkilendirme ve peyzaj çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Vekili Kula, “Mahmutlar mahallemizde halkımızın nefes alabileceği, çocukların güven içinde vakitlerini geçirebileceği bir alan yoktu. Bu çok amaçlı park bu eksikliği gidermiş oluyor.. Kısa zaman içinde halkımızın hizmetinde olacak” diye konuştu. Başkan Vekili Kula, denetleme gezisinin son durağında Mahmutlarda hizmete giren yeni Fen İşleri Şantiyesi’nde yapımı devam eden yemekhaneyi inceledi.