Başkan Türkdoğan’dan imza gününe davet

Başkan Türkdoğan’dan imza gününe davet
Şair ve yazar İlhami Erdoğan, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’ı ziyaret etti.

‘Ozan İlo’ mahlasıyla tanınan İlhami Erdoğan, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ile makamında bir araya geldi. Erdoğan ile sohbet eden Türkdoğan, salı günü saat 14.00’te ilçe teşkilat binasında yazarın yeni kitaplarının imza günü olduğunu belirterek, herkesi bu etkinliğe davet etti. 

İLHAMİ ERDOĞAN (OZAN İLO) KİMDİR?
1962 Yozgat doğumlu olan İlhami Erdoğan 1980- 1991 yılları arasında "MHP ve Ülkücü Kuruluşlar Davası" sanığı olarak yargılandı. Mamak Askeri Cezaevi, Eskişehir ve Bursa Özel Tip Cezaevleri, Bâlâ ve Ankara Kapalı Cezaevleri ile Ankara Yarıaçık Cezaevi'nde yatarak cezasını tamamladı.

"Ozan İlo" mahlası ile şiirler yazan Erdoğan'ın şiir ve makaleleri Bizim Ocak, Yeni Düşünce, Yeni Anadolu, Türkeli Hergün, Bizim Dergah ve Yusufiyelilerin Sesi gibi değişik dergi ve gazetelerde yayınlandı. Evli ve 4 cocuk babası olan İlhami Erdoğan Ankara'da ikamet etmektedir.

"Meşhed" (Şiir), "Söğüt Mektupları"(Belgesel), "Nefes Demir Can Demir" (Şiir), "Can Azerbaycan" (Kollektif araştırma), "Türk’üm Türk’ü Çağırırım" (Şiir), "Dağlar beni Çağırıyor" (Şiir), "Anlayana Gül Uzattım" (Şiir), "Sadıkların Hor Görünme Zamanı" (Şiir) "Dil Olmadın Mı?" (Şiir) "Ben Ölmem Daha! "(Şiir) isimli kitapları yayınlanmıştır.