Başkan Toklu hastanenin sıkı takipçisi

Başkan Toklu hastanenin sıkı takipçisi
AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu ve beraberindeki heyet, Bakanlık ve yüklenici firma yetkilileri, Antalya il Destek Hizmetleri Daire Başkanı ve İlçe Sağlık Müdürü'nün katılımıyla Alanya'ya kazandırılıcak olan ikinci Hastane arazisinde incelemeler gerçekleştirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Mahalle Başkanları, Bakanlık yetkilileri, yüklenici firma yetkilileri, Antalya İl Destek Hizmetleri Daire Başkanı Emrah Erdem ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nadir Aldemir'in katılımıyla Alanya'ya kazandırılacak olan ikinci Hastane'nin arazi incelemesini gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen incelemelerin ardından Başkan Toklu yapmış olduğu açıklamada;

"Bugün Bakanlık yetkilileri, yüklenici firma, Antalya İl Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sn. Emrah Erdem, İlçe Sağlık Müdürü Sn. Dr. Nadir Aldemir, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, Mahalle Başkanlarımız ve Mahalle Muhtarlarımızla birlikte Alanya'mıza kazandıracağımız ikinci Hastane'mizin arazi incelemesinde gerçekleştirdik. En kısa sürede yüklenici firma şantiyeyi kurup inşaat sürecine başlayacaktır."

HİZMET KALİTEMİZ GÜN VE GÜN GELİŞİYOR

"Alanya’nın batı mahallelerinin sıkıntılarından biri olan ve adeta yıllardır kanayan yarası haline gelen sağlık sorunu artık tarihe karışıyor. Alanya'mızın sağlık sektöründeki hizmet kalitesinin gün ve gün büyümesi için tüm gücümüzle çalışacağız. Tüm süreci itina ile takip edeceğiz. Hükümetimizin, ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ardından bölgemize kazandıracağı ikinci Hastanemizin Alanya'mıza ve bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Hastanemizin bölgemize kazandırılmasında en büyük payı olan ve takibini yapan başta Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na ve bölge Milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz." şeklinde konuştu.