Başkan Toklu'dan Başhekim Lakadamyalı'ya teşekkür ziyareti

Başkan Toklu'dan Başhekim Lakadamyalı'ya teşekkür ziyareti
Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile Sağlıktan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Çağlar Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ( ALKÜ) Alanya Eğitim ve Ararştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı'yı yerinde ziyaret ederek pandemi sürecindeki başarılı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür etti.

Ziyarette sırasında Başhekim Prof. Dr. Lakadamyalı  hastane çalışmaları ve ilçedeki pandemi sürecine ilişkin bilgileri Başkan Toklu ve Başkan Yardımcısı Çağlar ile paylaştı. 

KORONA KAHRAMANLARINA TEŞEKKÜR
Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınında  fedakarca çalışan ve ilçenin sağlık lokomatifini oluşturan sağlık çalışanlarına teşekkür eden Mustafa Toklu; "Vicdani iş yükü sorumluluklarının üstesinden başarı ile gelen sağlık çalışanlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ederim. Gece gündüz demeden, büyük fedakârlıklarla milletimizin sağlıklı günlere kavuşması için mücadelenin en ön saflarında yer  almışladır. Pandemi sürecini başarıyla yürüten Başhekimimiz Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı ve ekibinede bizlerle senkron halinde çalıştıkları ve bu süreci başarıyla yönettikleri için üstün çaba ve gayretlerinden ayrıca teşekkür eder başarılarının devamını dilerim" diye konuştu.